Зошто уште го гледам игнорираниот член, само содржината им е во спојлер и прашува дали сакаш да ја видиш? Да сакав немаше на игнор да ми е. Постои ли начин воопшто да не се гледа и никаде да не те потсетуваат дека имаш игнорирана содржина за читање?
Зошто кога одам во "прилагодувања" и притиснам за потемна позадина т.е Dark Mode не ми се конвентира форумов во dark туку останува исто т.е розово со бело?
Ако користиш Chrome, Dark Mode се однесува само на горниот дел од пребарувачот каде што стои линкот. Преку chrome://flags/#enable-force-dark активирај па ќе испаднит во црно.
@RainBow зошто мислењето во темата за Пожарот во Тетово ми беше експресно избришано? Со коментар офтопик? И да, всушност и офтопик беше ама се надоврзав на други офтопици кои се уште си стојат во темата веке неколку дена. Стварно е безобразна селекцијава што ја правите. Сега може ке ми речеш да пријавам офтопик ако видам, ама моја работа е тоа? И не е дека не сте виделе, туку бришете што ке ви текне / одговара.
Само стави го линкот. Ако е од youtube на пример. Ќе излезе видеото кога ќе притиснеш Испрати одговор.