Pa misla deka ima nekoi uslovi da ispolnis za da mozes da gji vidis i temite sto se vo skrienoto katce
Дали доколку пријавам мислење добивам повратна нотификација во однос на тоа дали е избришано или дали нема да го избришат?
Дали целта на форумов е да се исмејуваат одредени лични избори/убедувања? Бидејќи ако да, тогаш на добар пат е. Пријавив мислење кое се основа на вакво нешто, дури и изреагирав со цитирање на истото, и како резултат од пријавата немаше ништо, а мислењата ми беа избришани. @RainBow те молам погледни ја темата за невини до прва брачна ноќ, или онаа за асексуалци, мислам дека има многу несоодветни содржини.
Зошто се бришат мислења дека мачките се богови? Лично ме погаѓа тоа мене. Длабоко сум навредена. Како се трпат луѓе на форумов што не веруваат дека мачките се богови? Ете затоа никогаш нема да го биде Фемина Форум.
Добро шо е работава, втор ден по ред добивам порака за тројка, демек женски ник. Вчера пријавив, денеска пак таква порака. Форумот за шо мислат дека е!? Некој друг има вакви пораки?
Јас кога бев модератор најчесто праќав известување.. има опција кога ќе ја затвориш пријавата да одбереш дали ќе испратиш известување на тие што пријавиле или не..
Така е и правилно. Да знаеш што се случило, не да заборавиш со тек на време. Уште подобро би било да има и образложение за истото.
Викаа имало фејк слики во Вашата шминка низ слики па ја заклучија додека средат, повеќе ќе каже модератор.