@RainBow дали има опција на форумов, да се направи бекап од сите постови на еден член и да се овозможи тој член да го добие бекапот на меил? Како што е на ФБ и на Твитер. Ај прашај го @Mihajlo , баш би сакала да имам бекап од се' што сум траскала
Од кај ти бре текнуваат вакви работи Мене до душа не ми е ни јасно што бараш Ама тоа си е мој проблем
Знам дека профилот не може да се избрише,но кога ке стиснеш на твојот профил најдоле има одјави се.Дали некој знае што значи тоа?
Значи да се одјавиш на браузерот и после кога ќе сакаш пак да се вклучиш, наново да внесеш логин и пасворд.
Форумџики, зошто сте ги заклучиле сандачињата за ЛП? Сте се забарикадирале ко Пентагон, човек да не може да ве исконтактира. Премногу манијачишта ви пишуваат, затоа?
Не сакам да ме вознемируваат во принцип. Порано ме прашуваа едно те исто прашање ми го поставуваа во пораки што го имаше на форум. Вака сега бирам кој да ми пише и ако сум расположена Ок,звучам грубо ама некогаш некои се напорни. Освен тоа, ако ме заследи и го заследам може да ми пише.
Ај тоа што пишуваат нема да вратиш, ама има и некој што прават профили специјално за да те следат само тебе, не знам кој им е филмот.