Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прашање за форумот?

Дискусија во 'За форумот' започната од Snow-Queen, 7 јануари 2012.

1. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.704
    Допаѓања:
    79.915
    20211102_074437.jpg

Овде не треба да ти биде селектирано.

На WildMk и Andrijano31 им се допаѓа ова.
  2. calm-girl

calm-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2021
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    914
  3. Andrijano31

Andrijano31 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 мај 2021
    Пораки:
    363
    Допаѓања:
    646
  4. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.780
    Допаѓања:
    16.552
    Не знам дали има соодветна тема за ова затоа ќе пишам тука. Во последно време членовите многу безобразно почнаа да дискутираат на форумот и да навредуваат. Не знам на што се должи тоа, дали недоволна контрола од страна на модераторите, опоменување, навистина не знам. Нема тема да отвориш, а да се дискутира како нормални цивилизирани луѓе. И не, не се работи за доза на иронија или сарказам, туку баш се си сваќаат лично и те навредуваат иако не те ни познаваат.

На Hortenzija, GrimTheReaper, Mikha4 и 4 други им се допаѓа ова.
  5. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.434
    Допаѓања:
    126.815
    Тоа е главната причина зошто треба да се сменат модераторите.
    Ама,администраторите немаат слух.

На Feminka22 и Guns N` Roses им се допаѓа ова.
  6. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.702
    Баш дека не те познаваат, не се замарај што мисли некој анонимен лик за тебе.

На Bitter-Sweet и Idedemja им се допаѓа ова.
  7. Guns N` Roses

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.780
    Допаѓања:
    16.552
    Далеку од тоа дека се замарам некој анонимен лик што мисли за мене. Има квалитетни ликови што сакам да ги читам, има интересни теми за дискусија, забава, ама темиве се претворија во бојно поле, ти се нафрлаат, те вреѓаат, не се бираат зборови воопшто кој како се изразува и не сум приметила само јас туку и други членови.

На LadyLollypop, WildMk, edna_malecka и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Idedemja

Idedemja Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2020
    Пораки:
    3.176
    Допаѓања:
    43.104
    И многу извртуваат зборови, со доза на иронија или не, дали не разбрале што си пишала или разбрале па на секое те цитират за да се зафркаваат, па означуваат без врска кој било, да ти се одмили да пишеш по некои од темиве. Па уште напад од типот тоа за тебе зборува каква си, а она првично те напаѓа и на форумов со анонимни ликови не те ни познава, а толку ти се замара и си зема за право тоа што си пишала да го поврзува со тоа каков ти е животот надвор од форум:drunk:
    Ти пишала членката и погоре и јас исто би пишала не вреди да им се замараш, пријави кога ќе видат модераторите ќе средат.

Последна измена: 3 ноември 2021
    На x-MajaEsposito-x, buba4e89, minne992 и 4 други им се допаѓа ова.
  9. 999

999 Активен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2021
    Пораки:
    478
    Допаѓања:
    305
    kako da blokiram clenki ,ne da gi ignriram tuku blokiram, da ne moze da me citaat ni jas niv

10. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.937
    Допаѓања:
    48.115
    Добро е што има многу добри теми каде можеш нешто стварно да научиш и да размениш искуства, се друго е канта, те цитираат, се докажуваат, извртуваат зборови, па досадно ти било па љубоморна на нечии живот, сум следела сум цитирала едни исти членови, чисто грев да ти се падне за таквите…. Дно дна

На venus♡, La Stilla, Mikha4 и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Tea678

Tea678 Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2018
    Пораки:
    899
    Допаѓања:
    5.272
    Се согласувам, форумов е многу добро осмислен за да споделиме информации, се може да се демантира на фин и културен начин, ама за жал како надворешната некултура во реалниот живот не е ништо поразлична и на форумов, така да ни останува само да ги игнорираме :|

На Feminka22 и elimkd им се допаѓа ова.
  12. Idedemja

Idedemja Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2020
    Пораки:
    3.176
    Допаѓања:
    43.104
    Е да исто како што си приметила тоа заборавив да пишам погоре многу се навредува.
    Чудни ми се по некои таму што се пронаоѓаат во се што ќе пишеш, како пијавица залепени те следат од тема во тема, да не пропуштат прилика да ти се раваншираат зошто во некоја тема културно си им дала до знаење до каде можат да те замараат.
    Конструктивна дискусија секогаш треба да има, ама кога почуваат да навредуваат готово е нема простор за дискусија. Ова нивново е претеризам, ај не за друго барем да не си го трошат толку времето на мене, туку на нешто што ќе ги едуцира посоодветно од мене кога не ме разбираат веќе, нека прочитаат нешто што ќе им ги прошири видиците. Ама не, тоа е просточа во чиста форма и обично избегнувам да се дообјаснувам со таквите, не вреди, игнор и спас од нив:D

На venus♡, buba4e89, GrimTheReaper и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Bitter-Sweet

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.704
    Допаѓања:
    79.915
    Да зборувате за некој без да го означите оговарање е. :!: Така @WildMk викаше еднаш а гледам лајк ставила сега на муабетот.
    Има сешто, ама затоа еден треба да запре и само да искористи опција ,,Пријави". Ќе заштеди време и свое и на модератор.

На mira.mira, buba4e89 и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  14. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.261
    Мислев општо се зборува.
    Не читам мисли.

15. Guns N` Roses

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.780
    Допаѓања:
    16.552
    Општо се зборува. Еве пак констатираш нешто без да се обидеш да разбереш.

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Bitter-Sweet

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.704
    Допаѓања:
    79.915
    Не констатирам ништо без да разберам. Ти не знаеш мене зошто дотичнава еднаш ми се закачи оговарање што било. Двојни аршини многу имате, многумина од вас. @WildMk тогаш ти беше ќеф мене лично да ме нападнеш па се правеше паметна, така? Ти рече, оговарање е да не означиш член а да пишуваш за него. Истото е, потполно, нека ги означат ај членовиве да видиме кои се тие за кои пишуваат и нека си го решат проблемот, не вака одоколу.

17. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.261
    Апсолутно.
    Ама тоа е до нив, не до мене.
    Не контролирам кој што пишува.

18. Guns N` Roses

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.780
    Допаѓања:
    16.552
    Зборувам општо што се случува на форумов во последно време, а не за поедини членови. Тие што сметам дека несоодветно комуницираат се пријавени и означени во соодветната тема кај што се дискутирало. А да и многумина не те означуваат во темите, а те напаѓаат. Всушност и ти истото моментално го направи.

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  19. GrimTheReaper

GrimTheReaper Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.403
    А што има врска кој е модератор на темите и дали треба или не треба да се сменат? Не те напаѓам, чисто ме интересира како ги визуелизирате?
    Зошто модератор би бил крив, за пишувањето на некои членови? За беспари, како што велат, доволно е и да фигурираат само и да грицкаат пуканки додека се кубат коси и летаат пердуви.
    Мене па дури ме нервира, на најубавото кога ќе почнат да бришат. Остајте не, да се допукаме, после нека се брише. Од сеирџиски побуди, не за друго.
    Сум кажала и пак ќе кажам, форумот треба да биде забава, а не лично и реално доживување.
    Кој ве знае?
    Репутацијата да не опадне на ликот зад кој стоите?
    Јас па само чекам некој да напише навреда, тие ми се омилени за обработка:inlove:

На Dust, Angie1432 и WildMk им се допаѓа ова.
  20. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.261
    И јас сакам да има барем една тема каде што ќе се пушти да тера, до кај шо ќе тера. Без модерирање.
    Како мини социјален експеримент. :D

На GrimTheReaper му/ѝ се допаѓа ова.