Да муабетот е значи и акп го затворам профилот, сепак секој може да ги гледа мислењата. Нова сум некои работи баш не ми се уште јасни. А па ова со следењево уште помалце. Ја си заследив луѓе чии ставови ме бендисаа, ама која е реалната позадина на заследување и какви привилегии има још не знам.
Можеш ако сакаш директно да ги читаш само нивните постови. Ама не ми пасоваше кликањето и престанав да следам членови. Читам рендом по темите. Горе десно. 'Твои новости'
Стави го во игнорирани членови,а ако ти пишува некои навредливи пораки тогаш и пријави ги пораките и пријави го членот,па администраторите да преземат мерки,истото важи и ако те напнува на јавниот дел преку некои мислења во одредени теми затоа што иако ти е затворен профилот на форумот сепак можат да се видат сите мислења ако се кликне на бројот на пораките,така што игнорирањето и пријавувањето на членот сепак е единственото решение.
Clen sum od Februari 2020 godina togas mozese da se citaat I drugi temi sto gji I'ma Sega vo skrienoto katce no eve Sega mora's da imas odreden broj mislenja za da citas I pisuvas tamu
Оти цело време во нескриено за скриено се пишува Ич не знаете да чувате тајни Мислам, јас уште и не бев член, само читав и знаев дека постоело некое скриено . И ич не ме занимаше што е таму, да бидам искрена. Ниту па нешто специјално интересно има. На 40ка местото и е во кафе муабети ама ете, сега сме тајни селебрити
Па негде го прочитале дека постои. За ова јас сум наивна, може сум единствена што не сум повратник со нов ник, ама ете, можеби има и други глупи ко мене. А може се и шпиуни, исто така Сите отидовме со умот, еден помалку или повеќе, чудо големо. Инаку ти имаш талент за детектив, тоа признавам.
So moite godini sum za vo taa tema na pocetokot koga se zacleniv bebeto mi bese Malo pa povekje citav vo tema bebe , Sega sum vo tema dete pa vreme e I mama da si najde tema za sebe malku da razbijam monotonija.