Зошто наместо јавно да се дискутира за прашања поставени тука, се бришат истите прашања и се дискутира после преку лп со модератор? Што е проблемот дискусијата да е јавна, можеби и другите членови имаат исто мислење или прашање?
Во правилата пишува дека реклама не е дозволена, но не поминува ден без да здогледам пост на @EvAngelos каде си промовира свои извадоци и постови. Малку невкусно ми е, што знам..
Имам dark theme на телефон и на Chrome, сѐ беше во ред но денес emojis не ги покажува како треба. Изгледаат како излезени од Mame32 игра.
Дали на форумот е дозволено да се промовираат услужни дејности ? ... ке напишам за совет и туп ке ми се лупнат од секакви сектори во приватна порака и веднаш со цени на услугата .
Добро, од каде олку често на форумов ликови што спамаат во 20ина теми? Порано ги немаше. Еве пример @Brettzew. И што е со линковиве што ги шират?
Ех.. во Секс растур прават.Мене некои ноу нејм дечки ме лајкаат Мислам не дека не смеат ама знам дека е падобранец некој и од кај да знам шти му се врти во глава дур нѐ чита
И јас денес приметив ваков корисник со линкови на руски ама не отворив само пријавив мислење . Ваљда не е грешка што пријавив ? И уште нешто,јуТјуб линк во спојлер може или никако?
Не се тоа луѓе. Ботови се. Спамаат секаде, не само на форумот. Немојте да кликате на линковите. Се' и сешто може да има во нив. Да ви инсталираат спајвери и да ви преземаат секакви информации.
jas kliknav pred nekoja nedela imase za online kazino i izigrav nekoja rublja za vlozeni 50 rub dobiv 1270 ne se mnogu ama od vamu od onamu mi se sobraa nad 200 $ vo rublji na payeer , uste da znam kako da gi izvadam
Има некои проблеми на многу им покажува дека се банирани еве и на мене кога се уклучувам од вф а од моб можам.
Како да ставам gif?? Сум пробала да копирам линк од гифот и да го ставам на местото на слика, ама не бива така.