Влези во лични пораки левата легенда најдолу пишува Правила и папки, и кога ќе влезеш во натре ќе видиш ќе напишеш наслов на папка и креирај.
Како можам да ги најдам сите мои мислења во една тема? Пр. за темата СДК освен да ги пребарам сите мислења има некако побрзо? Ако има ако може објасне те ми ја постапката. Благодарам
^ Баш го имав истото прашање. Не знаев како можам да ги најдам сите мислења конкретно во една тема. Не сум го забележала тоа горе. Фала, многу ми помогнавте
Сакам да прашам, еве кога постирам линк од песна од јутјуб, зошто стои само како линк, а не го покажува видеото? Значи кликам прво URL па го вметнувам линкот.
Контролен панел -- Прилагодувања -- Сокриј го мојот онлајн статус: Сокривањето ќе биде ефективно при вашата следна посета на форумот.
Кој е модератор во ТВ и серии , не можам да ја најдам темата.... Ај модераторот ако сака да ја отклучи темата за Величенствениот, па некои од нас ја имаат изгледано и последната 71 епизода, па сакаат да коментираат
Нели кога некој ќе ти даде ѕвездичка,можеш да видиш кој и за што на два начина.Нели првиот е да одиш на твојот профил,и доле пишува добиени ѕвездички:_ и кога го отвараш тоа,ако имаш над 100 ѕвездички тие над 100 не можеш да ги отвориш да видиш кој ти дал лајк.Мене ми смета тоа што не можам да ги видам сите,може на друг начин?А вториот начин ми е непрегледен,кога на страница ти се појавуваат сите мислења кој се лајкнати,бидејќи кај мене моментално ако некој ми даде ѕвездичка,два пати ми се покажува мислењето.
Зашто од време на време, излегуваат некои благо-ретардирани мислења? Како сега ова што го пишав во општи прашања. Никако не можам да се снајдам. Одкако ќе кликнам редактирај или цитирај, се појавува целото мислење. А вака, само бело. kafe-muabeti/opsti-prasanja-t9731/4540.html#p1385188
Како да видам дали некој коментирал на темите каде што имам коментирано досега? Или нема таква опција?