Како што кажа според тебе твоето не е навреда и е мој проблем така? Ама кога е обратно е вреѓање. Итра си ти.
Човек драма квин си, вадиш од контекст и едноставно не си вредна за моето време. Ќе ти објаснев поубаво ама ај.
Не може да се лутете за бришење на офтопици. Со нив се губи цела поента на темата. Ако е коментирање на изглед тоа коментирајте. А, дека се селективно брише офтопици точно е.
Дечки, бидете малку реални. Да банираа така како барате, за навреда, пола форум ќе беше баниран до сега. Да не се лажеме, сме читале и најдрски навреди, и колнења, и посакување најлошо, па никому ништо, уште членките се тука, (форумски) живот иде даље. Со тоа кажано, ми дали DAngel И особено ми е криво што е банирана ради членка која и самата сега е банирана. Ако читаш, DAngel, I miss you и форумот не е ист без тебе
Те предупредија тогаш членовите и имаше време да го избришеш, ама ти не сакаше... така што, не дека не знаеше Инаку.. ова е едно од најстрогите правила на форумов, барем до сега беше, секое јавно споделување на приватни пораки до сега беше санцкионирано, арно ама... бидејќи ти си била „квалитетен„ член, а другава трол, правилата во овој случај не важат Ништо лично против тебе, ама ужасно ме нервираат двојни аршини и привилегирања. уште ова... Не гледаш причина да те банираат затоа што си споделила приватна порака? Стварно? Па, зошто побогу се вика приватна порака ако може да се споделува било каде? М?
Знам дека не е ништо лично затоа не ти искоментирав ништо. Не знаев пред да ја постирам сликата и не ја избришав зашто секако веќе се разви дискусија.
Да ама навредите беа одвратни, ако зборуваме за истото. Мислам дека не беше работата што е она квалитетен член, туку содржината на пораката.
Сеедно. Јас немам против што ја банираа 999, заслужено, ама... споделување приватни пораки јавно не е дозволено и членката требаше да добие барем привремен бан за тоа. Пишав и погоре, зошто воопшто се викаат приватни пораки ако можеме каде сакаме да ги споделуваме? Членката можеше да ја пријави пораката на модератор, ама како ќе се направеа драми по форумов?!
Nemam izvestuvanje, a i rekov na bubace, neka ne te lazi kosata, do stres i genetika mi e, 27 iam. Xd
Не бре. Јас ја видов сликата од комбинацијата на Старк и ја видов косата и помислив дека има 30+. Му пишав “Мислев дека си во раните 20ти години,а ти 30+. Машала “ Толку.
Сега видов дека си едитирала, да се разбереме прво, лично е или не е? Второ, те молам посочи ми каде го пишува правилото за лични пораки. Трето, доволно е малку да направиш search на мислењата на RainBow и ќе видиш колку многу членки биле само предупредени исто како и јас дека следното објавување ќе биде санкционирано со бан. Четврто, не прочитав објаснување дека 'ми е простено' само затоа што сум квалитетен член ама како ќе направиме драма нели?