Зошто се лутиш дека ти е избришано мислењето кога во темата беше офтопик машала за старост се вели на детенце, не на возрасен човек
Што знам. Мене па ми е повеќе ок да се прогледа низ прсти у ситуацијава, со оглрд на тоа дека членката е навистина квалитетен член. А не да се банира зошто вчерашен трол решил да ја ренда. Грешки се дешаваат.
Не знаев дека давање комплимент за години е оф топик. За се се вели машала,зошто испревртувате не ми е јасно.
Не сфаќам која е потребата за тоа искрено. Па уште да памтам кој кога бил баниран, за што, кого банирале а кого не.
Памтам само за тоа што лично ме засегало. На пример: Јас вреѓам, други вреѓаат... мене ме банирале, нив не. Јас постирам приватна порака, други постирале приватна порака... мене ме банирале, нив не Таква сум... фаќам кусур. Мислам дека треба за сите исто да биди. Не знам од шо мака сум заглавена во таа делузија... ама еве, перзистентна ми е скоро 44 години
За жал стварно сум многу ослабена иначе убаво им кажуваш за тие што коментираат изглед со злобна намера, а најчесто се такви
Не е секогаш злобно. Шо знам... мајка ми ми го вели она што го пишав. И секогаш кога е вистина. Нема шо да се лутам за вистината. Таа не ми натовари 130кг Оф топик сме.. ќе не бришат...
Кој ми ги пријави фотографиите во што последно си купивте и зошто? Како тоа сликите не се мои, може да објасни некој? Сакате намерно да провоцирате и да се р'чкате? Ако не ме сакате на форум, може да ми пишете порака, ќе се тргнам!