Не е точно, сликите се мои, луѓето ме имаа на фејсбук, може да потврдат доколку сакаат дека сум јас според должината и бојата на косата. Сликите ги префрлив од мобилен на лап топ, и ако имаш некој проблем и не ти се допаѓам може да ми кажеш. Патем во иста населба живееме, поздрав.
Бог да чува, више ништо не ставам. Се` знаат они, во слободно време детективи изиграваат, тоа им е специјализација.
А ти си модератор на форумов, па ти ќе ми кажуваш што да ставам? Ради тебе @referentka ме контактираше по пораки. Мислам еј, можеше да ми пишеш порака, да ме прашаш дали се мои, ќе беше така фер. Стварно те сакав, еве јавно признавам дека во многу ситуации кога те исмеваа некои други луѓе кои нема да ги именувам те бранев, ама сега ја сменив сликата за тебе. Стави ме на игнор слободно. Ме разочара.
Не ти не и одговори. Ти и рече дека сликите не и биле сликани, туку симнати! Јас те прашувам како ТИ тврдиш дека се симнати а не нејзини?
Правилото е тоа, ти одговарало тебе или не. Не знаев дека се кодошите меѓу пораки @referentka како модератор не ти доликува. Јас ги пријавувам сите што не се лични слики во таа тема, зашто и мене ми бришеле и темата си е јасна. Јас неам ништо против тебе едноставно си го следам правилото. А тебе страшно ти засмета па уште ми упатуваш навреди,клетви и не знам уште што. Фала ти
Ги има прикачено, ми заличи на слика од нет и пријавив. На г-ѓава и смета,почнавме со навреди. Ќе продолжувам да пријавувам ако имате проблем имате модератори квичете.
Референтка не ми кажа дека си пријавила, ти сега ми кажа. Референтка ме замоли да ѝ потврдам само дали се мои бидејќи е пријавено, но не именуваше од кого. Импулсивна си Буби. Немаш лоша душа, ама брза си, а во брзина се прават некад грешки.
Кога пријавувате слики приложете и доказ дека е од нет, едноставно е. Не дека не може слики да се украдат од социјални мрежи, но нема доказ за нив. Еве јас пронајдов доказ за одредена воскресната членка, но нема да пријавам пошто е заштитена. А и сакам да прашам зошто сум банирана од МКД со моето ретко коментариње таму?
Јас пријавувам, пријавуваат и други мои па не скокам да ги вреѓам. Против тебе немам ништо,само следам правила и тоа е. Јас сум човек што не простува навреди,затоа во иднина игнорирај ме. А да ја користиш @referentka ко пион да дознаеш кој те пријавува е мизерно. Знаеш колку членови ми пријавиле мислења? Ете биле твои слики во ред,извини.
Добро што да направам да докажам сликите дека се мои? Бундата со 2 кренати прсти да ја сликнам? Гола да се сликам у неа да не треба? Еве, не знам...Зошто би ставала слики од нет, не сум толку тужна мајку му.