Не знам, али сигурна сум дека ако нешто такво се деси, би се разбудиле чика Михајло од Бали. Може и нова, пофункционална платформа ќе ви направи, па жртвата нема да ми е залудна.
@buba4e89 @Acronia кога ќе се појават слики за кои има пријава дека се туѓи тогаш се конталтира со сопственикот за да потврди дали се негови. (Освен ако не е очигледно дека се од нет, па се бришат без да се праша, НО се известува членката дека се избришани поради правилото да се ЛИЧНИ).
Се изнапишаа реферати, ама @RainBow ја нема да шкртне нешто Ова му иде: ќе ќутам, ќе им помине или: некои прашања не заслужуваат одговор
Еве сум, знам досега дека тоа да ќутам и ќе им помине не функционира, може само повеќе да се разгори состојбата, да дојде до карање и навреди и пак да треба да се заклучи темата. Немав време воопшто само. За бан за објавување лични пораки не даваме веднаш, често и се нема прочитано тоа правило. Само ако има лични податоци во пораката тогаш. @buba4e89 сосема оф-топик беше коментарот, не ми е јасно зошто воопшто се буниш, се коментира комбинација и толку, кој колку години има, или личи дека има не е предмет на дискусија во темата, Во македонски јавни личности се бришат мислења неповрзани со личности кои не се јавни, пријавете ако забележите такво, иако, и претходниот пат за ова исто се викаше, имало такви мислења, ама испадна немало баш. За сликите секој може да пријави ако мисли дека е некоја слика од нет, па ние ќе видиме каков е случајот, пријава не значи веднаш и бришење. Освен ако нема линк во пријавата до местото од каде што е симната сликата. И можете малку посмирено и да прашате и да кажете нешто, не мора веднаш со тон за расправање, затоа и преферирам по пораки да се објасниме кога нешто не ви е јасно, Обично многу подобро се разбираме.
Се расправавме со некои прво на форумов, па после со тебе во лп, па се изнервирав и бапнав една од пораките ти шо ги пиша... и то не памтам шо беше точно. Само шо ја објавив, ме банира. Ама па пошто долго траеше расправијата, претпоставувам то ти беше капаче
Јас тоа и го кажав на Акронија таа ме нападна. Што сакате од мене не разбирам. Кога јас ќе пријавам не е ок, добивам навреди,мешање трети лица, а кога друг ќе пријави никому ништо.
Никој ништо не сака од тебе, не мораше ни да кажеш дека си ја пријавила сликата, ние такви информации не даваме, ќе одговореше модераторот и толку. Слободно пријавувај, секој може да пријави тоа ни е помош и не ни смета воопшто.