Тоа за да се осигураш дека е таа феминка на годината. Да не помисли некој дека се прават далавери ко во цела држава што е.
Зашо оставате секакви манијаци да талкаат низ форумов и да го вреѓаат женскиот пол? Сфаќам право за слободен говор и тоа дека сме отворена врата за сите членови но како дозволувате машки со затуцани мислења тука? Буквално доаѓаат да си ги истресат инцелските фрустрации врз нас. Премногу сте добри, аман.
Оти @Mihajlo неќи да вработи повеќе модератори. Само за без пари можеш да му работиш во фирмава. Модераторите работат на доброволна база. Сите, освен @RainBow
Избришано беше веднаш, членот е баниран од темата и предупреден дека следниот бан ќе е перманентен од цел форум ако се продолжи со истото. И пријавувајте пораки ако замараат веднаш да ги банирам.
Кај се мислењата од темана за бојкоти? Ако е оф или навреда, прво 90% од темата е офф Второ свртете се да прочитате каква паника дигаат, како нас не` боцкале со свашта, како се умирало од тоа итн Не ме бришете мене, пошо ја на провокација одговарам соодветно. @INNERBEAUTY пиша идотизам, и согласно на тоа си доби контра. Џоковиќ у Австралија не го пуштија за да не шири антиваксерство, они госпоѓите без живот, земале овде цееел ден со месеци.Абе досеа 200 реформи ќе напраевте, ама толку ве бива. https://www.google.com/search?q=typing like crazy gif&tbm=isch&ved=2ahUKEwjImJz2ncD1AhVEiv0HHVmlDgoQ2-cCegQIABAA&oq=typing like crazy gif&gs_lcp=CgNpbWcQAzIFCAAQgAQ6BwgjEO8DECc6BggAEAcQHjoICAAQCBAHEB5QsAdYwBNgnhVoAHAAeACAAfwBiAH-B5IBBTAuNi4xmAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWfAAQE&sclient=img&ei=hEjpYcjGG8SU9u8P2cq6UA&bih=657&biw=1366#imgrc=mOEHTGz3TDK-aM како се става па ова гифов хехе еве сте
Можат и модераторите да банираат ако се јави итна потреба .. Затоа - пријавувајте Не е грев да пријавиш како што тука некои членови го толкуваат
Пријавувам секако, ама сепак поинвестирана би била ако работам за пари, отколку ако работам за без пари. Преопсежен е форумот за само еден платен модератор. Има скоро 6 милиони постови.
Ваљда јасно ви е дека одамна немаат корист или не е приоритет инвестирање во форумот. Залудно се предложува истото секој пат.
А богами никој не рекол дека Реин зема плата од форумов Модератор или сакаш или не сакаш да бидеш. Ако не сакаш нема пари што ќе те мотивираат. Ниту па повеќе време ќе инвестираш ако го немаш. Ете јас немав веќе време и се откажав. Дали ќе сум имала време ако ми давале плата? - Не. Дали ќе сум била поажурна? Најверојатно не. Тие што се модератори ако не дремат тука од љубов и забава - џабе се сите пари.
А зашо да не ги плаќаат? Бар некој денар, не 10,000ки Али не е мала работа овде контрола да водиш, поготово кога ќе не` фатат будалите и редиме страници караници. Или ете у Дм некои бенефиции.Ферски е мислам, а и тоа повеќе ќе ги мотивира да работат. А ја уште сум за тоа ,,обичниве" модератори да се менуваат.Да има како мандат.Може некој боље ќе се снаоѓа.Има машала феминки шо спијат на форумов (не зборам само за антиваксерките, тие па ако ги стаите тиранија ќе биде)