Мислам дека за него прочитав дека е баниран ради тоа што пишувал глупости во сдк. Подржувал силување на жените.
Ова треба да не ти е штиклирано: Спојлер Едит: Предложив и еднаш порано, ама ајде пак: дали може да се направи некој пост кој ќе се пинува каде ќе се одговорени некои најчесто поставувани прашања како: 1. Како да сменам ник? 2. Зошто не може да се бришат постови постари од 30 мин? 3. Како да не добивам веќе имејл? 4. Дали може да блокирам некој? 5. Како да ставам GIF? 6. Што значи да следам некого? 7. Кои се титулите на форумот и како се добиваат? И многу други што не ми текнуваат сега во моментот. Во секој случај, секогаш може да се додаде прашање плус во постот...
Мислам дека е малку глупо што уште не стигаат известувања за ако се тагнати повеќе од пет луѓе во еден пост. Не е прашање, ама забелешка. Треба промени на форумов.
Ако му напишиме името во цитат и остајме цитато празен, иди ко ознака. А од цитати секогаш стига. За повеќе loopholes обратете ми се.
И тоа доживеав на форумов. Машко да се претставува ко женско и на крај да ми рече "се зезам бе сакаш да се ебеме?" Пази Е б е м е!
Многу ги има такви тука, особено бараат за тројки женски. Не враќај, форумов се гнидоса од такви. Уште поинтересно е колку модераторите имаат толеранција за тие сељаци тука.