@cresa-jagoda zoshto ne mozham da gledam I komentiram vo trudnichki muabeti?Kje te molam za odgovor....
@RainBow zoshto ne mozham da gledam I da komentiram vo trudnichki muabeti?Kje te molam za odgovor .....
Јас не сум таму модератор. @danichap и @kukla21 се модератори. И секако и @RainBow може најдобро да ти одговори.
Зошто никако не можам да си ставам друга слика за аватар? Секакви пробав и постојано ми вели дека е преголема. Не знам од каде да барам веќе.
@RainBow Во темата за Украина мазохисти се ситат на убиства и прогласуваат победа додека народ страда, а мене ме баниравте? Не ви е срам?
Извини, ама нема да губиме време на објаснување на очигледни работи. Три дена ти е банот од темата, се надевам понатаму нема да има такви провокации и толку ниски мислења, па уште ќе се правиме глупави сме и ќе се објаснуваме за кого било или зошто. Тебе не ти е малку срам такви грозни мислења да пишуваш упатени кон членови? Ништо од тебе немаше на темата освен навреди и провокации. Банот исто ти е три дена, следниот ќе биде перманентен од темата.
До кога ќе ја штитите ко бела мечка? Нека се научи да не провоцира на секоја тема и да не глуми падната од Марс па може нема да ја вреѓаат. И дури не е цитиран некој не можеш да речеш -очигледно.
А зошто се срамиш да кажеш? Никој не беше тагиран, ме интересира кого инстантно го препознавте во моите зборови?
Тоа што е јасно за кого беше постот не значи дека го делам истото мислење. И не, не штитиме никого, кој навредува добива бан, истото е и за @WildMk.
А, ќе превземете нешто за фашистите што се ситат на убиени Украинци? Исто како во 43та да сте дозволувале фашистите да шират пропаганда, а да банирате партизани.
На gif ли мислиш? Исто како и другите само да не е голем фајлот и да имаш добар upload иначе заглавува ..