Зошто мислењата во темата ' која е најчудната работа што некој гостин ја направил кај вас дома' ми се испомешани? Има мислење што е напишано од вчера, па две од денес, па потоа пак од вчера?
Е како? Последно мислење стои дека е од вчера, а мислење што е напишано пред 1 час, стои над него. Спојлер SPOILER] @RainBow
Зошто некои теми кои ми излегуваат кога ќе го отворам форумот на насловна, истите не ми се појавуваат и во Непрочитани мислења?
Предлог... да ги оставите луѓето да си го искажат мислењето Реин не треба да бришеш мислење со објаснување ОФТОПИК затоа што некој пишал дека Украина не заслужува хуманитарна помош од Црвен крст бидејќи ЦК не се залага за деца што умираат во МК, ама се залага за Украина.. И покрај тоа што темата е во Хуманитарни акции, тоа не значи дека не смее да се дискутира Заклучете си ја темата штом е така.. да не изиграваме идиоти за без пари..
Слободно отвори тема во која ќе се дискутира дали треба или не, конкретната тема е отворена во Хуманитарни акции со јасна цел, а не да се полни со оф-топици. Нема потреба една тема да служи за сè, голем е форумот, не е ограничен со теми. Состави вовед и отвори нова.
Нема зошто да отворам тема, да трчаат луѓето од една во друга и после и во двете секако ќе го пишуваат истото. Барем ти знаеш до сега дека се докажало тоа..кога има две теми со скоро сличен наслов, во двете исто се вергла.. Имај убав ден
Не. Луѓето кои сакаат да донираат и се информираат нема потреба да листаат страници со мислења дали да се донира или не, зошто да се донира кога во Мк може да се донира и така натаму, ако сакаат за тоа да дискутираат може во посебна тема тоа да оди. И не, нема да се мешаат темите.
Фрштеле пријави сто посто.Ама и оф идевме, сабајле играла метлата.. и јас сум бришена, ама овојпат со право е признавам.Тресев трошки.
Три дена. Ја наполни темата со оф-топици, едно мислење немаше конкретно на темата. Другите ве замолувам само пријавете и ќе се избрише, нема потреба да се впуштате во оф-топици кои пак на крајот ќе бидат избришани. Исто и во секс, само пријавете ги и ќе бидат банирани и избришани.
Неее... сеј си. Чим дошло до бан, навистина ни треба време за одмор. Ој играј некоја игра. Сега јас Симс ќе си пуштам