Ама не пишува? вика расправии од друга тема.А ова не ми беше расправија.Баш добар пост беше од членката И : 1.Зашто овде кога се бришеа мислењата околу бунтот не добив нотификација дека се бришени? Да не отворев немаше да знам.Другиве не знам дали добиле 2.И за гатање и баење, ај шо сум банирана, очигледно трајно, не смета, ама ни замто не добив известување?
Прашање до модераторите: Зошто се толерираат двојни профили на форумов? Или правилата за еден важат а за друг не? Ако е дозволено еве и јас би сакала нов профил да си направам
И јас забележав исто. Некои молеа да им бидат профилите избришани поради злоупотреба на податоци, па ништо од тоа. Некои си отвораат втор профил, очигледно е кои се, ама сепак е дозволено да се мачкаат очи на форум. Пријавив, ама игнорирано беше тоа.
Двојни? Јас дури и тројни мислам дека има.Ама и приметно е за двојните. Јас трубев за тој, ако збориме за задужениот дечко.Најмалце 3 профили има ама ајде. Едниот видов е баниран, Драган Момиров и другиов-новиов не се. Не сфаќам како не им е досадно тоа?Или имаат повеќе персоналитис, па од секоја сакаат да се искажат? овде се` се толерира, освен моето зезање во Гатачи, бајачи
Ситни риби се тие, ќе ги метлосаат. Ама привилегираните членови со привилегираните двојни профили, тешко.
Е такви не сум видела, најискрено. Не ни знам некој пример по стил да пишување да препознаам. Секој си има свој стил на пишување горе-доле, да.Ама сепак не знам. Ама тролчиња, ги осеќам уфф
По стилот на пишување, а некогаш и сами си кажуваат. Да се разбереме, мене не ми сметаат дуплите профили. Само факт е дека има повеќе и помалку привилегирани членови.
За да прашаш или да се пожалиш нешто анонимно пошто на другиов профил сите те знаат. Туку и мене не ми е јасно како ги препознавате? Пошто некои членки биле обвинувани дека се дупли профили, озборувани низ теми, се барало да се докажат кои се и испаднало дека не се тие, така што ова "Те познав по стилот на пишување", во 1 процент од случаите може ќе успее, во 99 посто нема да успее. Не е полесно само да се пријави и толку? За да нема колатерална штета, овие што уствари си се еден член да не се малтретираат по темиве само затоа што заличеле на некого.
Пријавете дупли профил. Се има случено да има сомневања, ама да остане само на тоа. Треба да има основ за да се банира некој.