Јас Кара Миа ја сакав оти од сите профили ја сакаше Битола. И ми ја зедовте најголемата поддршка. Јазк.
Ама не знам новиот профил, тајно ја сака сега, а мене јавно ми треба поддршка да туркам идеологијата за Голема Битола.
Мене од сите профили ме сакаше и ме поздравуваше, Кара често ме лајкнуваше, а @Celltica на прсти се брои колку ме лајкнала, поголем доказ од тоа дека не е истата, не постои
Еднаш и ние да слетаме во битолско, па уште 3 саати до Скопје во автобус клацкање. Ама во Транскоп не се возиме
Аеродромо шо ни Путин не можи да го завземи. А за возот, 12ч не се ништо, стариот воз на зима беше три во едно - воз, лизгалиште и ски стаза.
Ги следев сите драми со Карето. И кога го направи овој профил Селтика ми пиша дека е таа и ја советував и кажав како да пишува, како не, кој да сака, кој не итн. Ама ете, ја откривте. Ах камо да си земеше наградата сега ќе се смеевме од Малдивите Лично омилена тема од Кара ми е онаа со најсекси политичар. Ете по тоа ќе ја познаете. Уште тогаш беше залетана по Мице...