Морам уште ова. Прошлиот пат кога се возев, фрлаја песок за да можи да качи. 3мин вози, 20 песок. Ај да си отвориме тема: Маките на еден битолчанец.
И на било кој, што патувал со возот за битола. Ај, јас сум за Чекај сега- он топик. Има ли тема за јавниот превоз во Македонија?
Срцето ме здоболе оти не сум била првиот фан на Мице. Ама затоа тебе сум ти прв фан. Onlyfan К у к л е. Ехехеххеех
Не сфаќаш, мој прв и единствен фан, пошто јас немам други фанови А она си е фан и на други... пример тебе, Мице итн... Туку Нарцисо да почнеме да собираме фанови, овие сите фини и после зошто јас и ти сме последни на листата, а јас се карам тука на сите теми
Абе не мора први, ама негде да не сме такви аутсајдери, на средина најубаво, пошто после ако си во првите во мемиња за тостер ќе те има
И ти ретко ме лајкуваш знам те напаѓаа и тебе дека си Кара, ама не се сомневам во тебе некогаш не те сфаќам што кажуваш скроз, и сум вакваама те читам и учам по нешто на крај Добра си кон мене и сега, не може блискост со секого нормално. Интересна членка си, те читам често, иако не се согласуваме за се, што е и нормално. Постов испадна скроз пофалби и пофалби, знам, ама само се надоврзав да се пофалам дека Кара мене ме сакаше многу повеќе од тебе и Билјарката
@RainBow @Femina @Mihajlo @Господ Може да се намести за пораки во лп да нема лимит за пишување? Пошо може сеа куцам со @Kimberly11 а @нина122 ( први ми дојдовте на памет сори) има нешо итно, и ја да не можам да ѝ пишам. И за мислења исто.Или стајте за у една тема да е тоа.Ја бар брзо куцам, поготово кратко мислење ако пишувам.За триесет секунди, две ќе напишам.
Туку, дај сега отворете ги картите и пуцајте ко је ко мислам овие што велат дека знаат кои се со двојни профили, не само Кара та Кара одете до крај барем ко ќе зaпочнете со кажување
Тоа е софтверскиот дел, модераторите не можат ништо, освен да пренесат инфо каде треба за да се смени..