Нели најдоле,под сите категории пишува кои регистрирани членови имало во последните 24h.И наидов на Yahoo(bot),Google(bot)...што се тие?
Незнам како ме сфати. Еве подетално... Пишаните мислења, во темите, во овие категории, не се бројат: http://forum.femina.mk/kafe-muabeti/ http://forum.femina.mk/forumski-igri/ Или кога ќе влезеш во одредена тема, на пример во оваа: forumski-igri/clenot-nad-mene-prvpat-go-primetiv-vo-t14961/ Горе пишува: (под контролен панел) forum.femina.mk ‹ Забава ‹ Форумски игри И ти така фактички знаеш, дали ќе ти се брои мислењето.
Мислам дека ботовите во овој случај се програми или делови од поголема програма лансирана од Google и/или Yahoo. Тие ботови се движат низ Интернетот и рапортираат назад и така овие фирми секогаш ги имаат најновите информации, постови, слики од интернетот. Тие се собирачи на инфо и го подобруваат процесот на пребарување. Ова според моите скромни познавања од областа...
Me интересира зошто темата Модни критики за храбри феминки во мода и убавина зстои како важна тема сеуште? Прво темата е заклучена веќе 1 година, така да или спојте те ја со постоечката тема или тргнете ја важноста. Не сваќам тема да да стои меѓу првите теми на таа страна, а 1 година нема никој поставено пост.
Може некој да спроведе нешто во врска со profil/isobelkveton/ и profil/kishasmithey/ Непотребно ставаат офтопици кои немаат смисла, а и сите нивни мислења се такви.
зошто откако ќе испратам мислење, го гледам 2 пати? Вака го гледам Јас имам..... -Јоwe Јас имам..... -Јоwe
Спамери се тоа, кога ќе видите такво мислење само пријавете го. Уште има заостанати акаунти од инвазијата, па повторно се активираат. Се банираат сите, се надеваме дека наскоро ќе се исчисти форумот. Кога ќе видиш дека два пати ти се испратило мислењето избриши го веднаш второто, или ако го приметиш покасно пријави го, па ние ќе го избришеме.
Зошто кога ќе отидам на некои теми подолу пишува, т.е постои опција Актуализирај ја темата, а на други нема такво нешто?
Обично тоа се појавува на тема која ти си ја создала,но во неа нема одговори во скоро време и кога ќе претиснеш на таа опција темата ќе се појави во активни теми
Aма не сум ги создала јас тие теми, а пак ми се појавува. Само на некои, на повеќето тоа го нема. Добро, не е ни битно толку, кој ќе знае.. Љубопитство, шта чеш.
^^ Знам тоа.. Мене ме чуди зошто САМО кај некои теми го среќавам тоа.. Ја нема секаде опцијата, тоа ми беше чудно.