Мене ме разоткрија уште на почеток, само заборавив која бев, односно бев повеќе, меѓу кои и Кара Миа. Абе ЦСИ сте.
Ами, на чешмата Стојне на Трајанка и кажува која е која, тука т'нко Ама ај, кој чекал, може ќе дочека
Стојно, залегнах малко, боледувам. Да се одлепам од кревет и одиме на чешма со кавето, ова стомните де
И кога ќе кажете кои се? Сеа веќе ме копка. Оваа иначе фати кидавела.Да не беше трол немаше да кидне брзо.Прпа а? Бар у лп пишете ми која е дуллата Еден ремет да падне
Срчни горе во ,,мислења од член” и имео Да не праам пак скрин Море напраив Прво мислење у недела среда Истиот ден И денес, т.е календарски- вчера Ај нека се договори, заштитен или се скинал кондомот Ау па уште и број пишала да ми даде Дента кога пишала бил испаничена, а у средата на шо дроги била? Ајде жити се Не сум глупа ааа и башка, две деца има демек, и не знае на тест кога покажува.А не ѝ ни доцни добиеното за да напраи тест.Нели треба некој ден од кога ќе закасни?
И јас абер неам шо зборите, до скоро време ништо не ни знаев, после ме фатија некои склети кога бев на тапет за форумџика на годината и една членка ме предупреди во лп. Ништо немам што да искоментирам, би сакала животов да ми е толку интересен за да бидам нечива тема на муабет, ама не сум. Баш напротив, тежок просек. Не се замарајте, стварно најубаво е кога у животот ќе ти дојде максимално куроболие.
Ајде така нека е.А вие горе се напнувате од 19ч која е дупли профил која не е.. Јас бар правам нешто корисно
Абе остај секој нека си лаже на свој начин.. Не знам јас од 19ч кои се напињаат на темава, еве сеа дојдов и видов воскреснувале некои.. Па си искоментирав.. а те видов и тебе колку си се навртела на каранфилов.. Што е до мене, не трол..не маж..не жена..еднорог да е, нема толку да придавам значење.. Тука секој лаже на свој начин.. Некои од досада, некои за да се направат паметни, некои за да скријат дупли ник, некои се тролови.. Едноставно - форум е. Исто како во РЛ ако мислиш некој дека те лаже, му свртиш грб и кулираш..не се замараш криви дрини да исправаш
Реално у право си. ама ја по вртев позади, се надевам тие шо ме знаете, не ме кажувате која сум, ви верувам и ве сакам.А и мислам дека у наредниве месеци не би ширела познанства.Не ради нешо друго, неќам општо некој од семејство да знае дека сум овде.Седум години се кријам од сите освен од една другарка и добро ми иде Неќам да зацапам во г EDITTT Дали сакате да направиме тема ,,Интересни факти за форумот” Пример јас најдов мислење кое е најлајкувано од сите досега што сум ги прочитала и ќе ставаме некои други интересну работи, постоечки кланови, експерти.Ама да не е за карање и вреѓање, него за зезање.Пример може во Насмевка да е. Мм?
Мене ниедна не ме предупредувала во лп, порано сандачето ми беше отворено и што се не се изначитав, ама сепак ниедна порака од лп ја немам пријавено. А од прочитаното таму и од пишаното на поединци низ темиве сфатив има и женски манијаци што дишат у врат, те следат и замараат и мешаат баби и жаби, а поима си немаат што прават и зошто исто како и машки што ова го прават. Е на еден таков само му реков ќе го пријавам, ама се повлече, после некоја го пријавила кркна бан за таквото понашање. Е после се навеа една личност и ми отвори очи во лп до кај се идело, значи зборам за особи што се знаат лично и надвор од форум, што се правеле и пишувале у лп значи, значи...немам зборови какви манџурии се кувале После што селска чешма? Ма гола вода е тоа И последнава твоја реченица си ја врзав у крпче, заклучив сандаче и извесно време ми е удри бригу на весеље, увек било и ќе остане кучињата лаат карванот си врви
Како мене вака не ме предупреди некој..не ме сакате Дечки, некои работи мора да се кажат јавно.За да си знаеме сите колку е ссат и кој што како е.Затоа и за дупиве треба да кажете.Ете може Реин знае за некои, али пример шо ако се исповеда некој во лп на идиот, или им дадат Инстаграм/Фб Ја пример женскиве што ги знам, едно две години ги знам вон форумов и повеќе, и никад не би ви рекла кои се.Знам дека и они не кажале, ама ме фаќа прпа и мене на моменти.Зашо да кажам? Ако сакаат сами ќе се претстават.Нема да праиме сеа детски работи Ама ја пример би сакала да знам на која ѝ збори устата или праи некои мучки пошто може утреден да ѝ се кажам која сум, или клучно инфо да дознае, и да ме збори по лп, по теми или било кај. Ако не ќе зеам ќе се изгасам засекад и чао Не ја да се осеќам загрозена, пошо некоја ретардирана крава си дуплира профили, оговара, издава информации, си го бута носот насекаде итн