@Feminka22 ако ти е за некоја утеха и мене не ме сакаат, пишав ниедна не ме предупредила во лп, шмрц, шмрц Сакаш заедно да си поплачеме? Да бидам појасна не ни сакам некоја да ме предупредува, никоја со инка да ми тура не ми е должна, а најмалку претплатена за тоа. А па да ме замараат секакви по лп ич не ни сакам, чаре, си затворив сандаче. Јас тоа што е некоректно и навредливо кон мене пријавувам по темиве, има некој што одлучува кој и до кај може. Толку на оваа тема, а за другото што си го пишала доволно си зрела сама да одлучуваш што и како и со кого, на крај на краиштата модераториве не ни се за украс, што ти пречи пријави и кулирај си
Тебе Јуле ќе те познаеме за брзо "Немав алкохол, ги дезинфицирав парите со ракија. Дали се доволно дезинфицирани? Бај д веј, изедов тегла мед, дали е можно од тоа да ми се лоши?"
Некој сам си пишува у темава од 100 профила. Интересно ви било…никој нема да ви каже кој е,не е будала да си стави прст у лава јавно. Олабавете сѐ.
И кога ќе кажете која е Карамиа? А зашо таа уствари сама не се каже, ако е веќе јавна тајна не сте фер па
А зошто едноставно не пријавите, ако се сомневате во некого дека е дупли профил? Нема поента муабетов...
Стварно не знам ама сега седи и грицка семки и се смее. Оти фама се дига. Толку време да имаш треба да си или безработник или пензионер да се занимаваш со форум.
Па од 2020 е овде членката.. ахахахха и ја веќе знам која е .Ама дур не видам доказ не ви кажувам.Да не речете трчам ко прле пред магаре.Џабе ќутите кога по лп муабетот се шири ко сида. Нема поента форумов веќе. Вака и лични податоци ако летаат, и тужби ќе летаат од негде (не зборам за мене, ама и ја би тужела)
Шо ви прај то разлика во животот? Не ве тера вас да отварате профили. Пријавете и нека се занимаваат модераторите со нејзе.