Знае ли некој како да исклучам да не ми стига на мејл од форумов? и некој да ми објасни како се прави спојлер
Во секоја тема селектираш кај ,,надгледувај ја темата” идеш ,,да не добивам известувања на меил” а и знам и у поставки има.Види А за спојлер, кликаш на ова Тоа горе шо е и после идеш спојлер, и ставаш наслов и пишуваш внатре
Еве оваа тема ЕПТЕН ја надгледувам барем ти знаеш Ама ако идам не ја надгледувај темава зарем нема да бидам во тек ако некој нешто напише таму?
Кликни на твојот аватар - прилагодувања - да добивам известувања на маил. За спојлер, селектирај го текстот шо сакаш да е во спојлер, па после кликни на икончето.
Јас овде го тргнав и не сака. Сега направив како што кажа ама изгледа дека кај секоја тема што ќе ја отворам ќе морам тоа да го правам а тоа е мачно Еве како ми стига... Ми се полни за џабе и се нервирам. Несакајќи може да избришам и некоја порака што ми е потребна.
Може ли да ја направам заднината на форумот темна дарк? бидејќи белава ми прави замор на очите.... гледам нешто погоре сте пишувале неразбрав нека ми објасне некој добронамерен ако има таков. Значи несакам да е СИВО, сакам да е ТЕМНО дарк (црно да не речам)
Зашо темата за еротски текстови беше затворена? Ако е од причина дека многу манијаци се собираат, не ви држи вода. Манијациве со лопата можеш да ги ринеш во целана категорија. И без тоа се лепат ко пијавици. Невкусна тема е ама нема смисла да се избрише, и мене многу теми не ми се допаѓаат па не сакам да се тргнат, има луѓе кои ги интересираат.