Тие само се обиделе да се уклучат,инаку не го гледаат Инаку,како да ставам анимација во потпис?Ќе бробам да ставам и ми пишува дека димензиите на сликата неможеле да се измерат.Како да ставам?
значи вака...во оние ѕвездичките пишува дека имам 503 (за добиени)..кога отидов да ги видам тие мислења последното е "немате дозвола да ја читате оваа категорија" еве screenshot и кога ќе кликнам на "оди на мислењето" се појавува ова што е ова? онака чисто информативно ме интересира........
^^звучи логично, може да е така....но мене ми беше чудно и тоа што пишува дека мислењето е напишано вчера во 13:45, а не е можно тогаш да сум напишала нешто бидејќи после 3 дојдов дома
Зошто понекогаш не се бројат мислењата?еве например вчера имав 499 и напишав мислење ама не ми го броеше??
Општи прашања Твоја одлука е дали ке ставиш или не, мислам дека годините не играат улога, и други има што се по 12-13 па ставаат
Кога отворам профил на некој член,нели таму пишува:последна посета и кога била.Е сега,кај некои има само цртичка,тоа значи дека моментално се онлајн или?
Сокриен е неговиот онлајн статус ^^ Профил --> (Глобални) прилагодувања --> Сокриј го мојот онлајн статус: Да / Не Сокривањето ќе биде ефективно при вашата следна посета на форумот.
Општи прашања И пишуваш и испраќаш порака на членката femina со номинирани форумџики додавајќи го нејзиното име кога ја пишуваш пораката во Додај.
Општи прашања Каде бре луѓе читате за номинации за форумџика на годината? Сите пишувате за тоа, а јас никаде неможам да видам. Ил сам ќорава ил нема .
Општи прашања Имав отворено тема што ви се пие во моментов и еве сега гледам дека повеќе не е моја темата туку на друга феминка. Зошто?
Општи прашања Затоа што, јас порано ја направив темата. Темата имаше мислења, меѓутоа после некое време ја заклучија. После тоа, претпоставувам ти си ја отворила истата тема. Мислам со ист наслов... А таа не ја заклучија. Јас така се пожалив мислам, пишав мислење, дека пред тоа јас имав направено ваква тема, и дека е заклучена. И сега најверојатно ги споиле и двете теми.