Секс темите колку што знам, останаа обезглавени, и не оти е за пари муабетот... немукает е, попрво би рекла. БаН за рушење на уставниот поредок Шо ми фали ма, шо немам 16 профили, не ли сум доволно луда со овој еден шо го имам
Ве молам кажете како ги откривате дуплите профили Мене искрено @Nigredo Odor ми беше пријатна за читање и сакам да ја читам повеќе ама не можам да ја препознаам која е (прочитав дека се вратила со нов ник). @Acronia тебе те препознав дека си поодамна ама врска немам која си
Дел од тие теми нека идат во ново скриено катче(за нив направено). Или да си најдат модератор што често ќе набљудува таму. Мора да направат промени.Ваков каков што е форумов, срамота е.
А вака за манијаците, ама кој ќе се замара.Ако од првите 10 мислења, 7 се во секс, бан Ама џабе бан кога се враќате со сто профили Ја не знам кој живот го имате да се замарате со нови профили за Фемина.Шо има овде? Злато се дели? Ако те банирале значи си непожелен/непожелна и нешто со тебе није у реду.Место да замарате со дупли, тродупли, поработете на себеси тој период Поздрав до дуплашите
Другарка ти не сфаќа иронија, јбг. ..Иначе, не си луда, oд каде тоа? Ајде сега земи го коктелот со таблетки и дојди да се дружиме.
Епа маче, јас плаќам у кеш, затоа не сум ги начекала. Иначе што викаш, сеуште се тука само ја промениле тактиката на тролање меѓувреме? Wise.
Мислам за секс е најбезболно да се направи цела категорија да е скриена и да не може да пишуваат под 500 мислења, на некој ако му е само за манијачење ќе се откаже брзо. Освен ако не е преупорен де , ама пак ќе се изретчат. Нема поента да има милион модератори зашто само плус работа за џабе. Плус ако треба за нешто итно нека стои отворена една тема за итни прашања и готово.Ете таква тема нека стои во здравје.
Поинаква беше идејата на Ајронмен и добро му беше осмислено. И, барајте едно по едно, оти ако бараме 100 нема да добиеме ич, тактички малце. И² срамота е за секс да се збора, јас да сум цело ќе го избришам, нечесни едни.