Треба и unsubscribe да направиш, отвори некоја од пораките и најдолу ќе го најдеш. Јас само така се оттарасив од полн маил. Џабе отштиклирвев се од погоренаведеното
Па се ми е отштклирано и се чудам зошто добивам глупи мејлови.Уште ова твоето да го пробам. Фала ви девојки
Поготово жалопојки некои Да е интересна со факти, нешо поучно океј. Ама кога ќе видам писанија фул бед вајбс…
Е па сакате дискусија, сакате реалност, објективно гледање, ама сакате кратки одговори што не можат ни 1% да го обработат проблемот . Да беше така лесно, ќе беше црно-бел светот, ќе се решаваа проблеми и ќе се разбираа луѓето во две реченици . @Bratot, имаш постирано/уште постираш (немам отворено одамна) километарски постови во Актуелни политички настани. Може не си ги куцал ти, ама се сведува на тоа дека некој треба да ти го чита километарскиот пост .
Не бе ич не ги читам Кој ги врти Нека се описменат, па ќе праиме муабет Ја да мачам очи пошо они се неписмени? Нооо
Ете гледаш те замарале долгите постови кои во главно беа вести од портали, и не си ја отворила повеќе темата
Ме замарало оти не ми се читало вести со цитати од политичари со глупи изјави и аргументи во моментот, па после да се нервирам и да ми умираат мозочни клетки . А инаку не ми текнало да ја отворам темата, не сум ја начекала во последни 10 мислења . Ама за теми што ме интересираат, секако подобро е кога ќе прочиташ нешто што е подетално објаснето, затоа што подобро ќе разбереш некој проблем и поверојатно е да го запамтиш. Заради тоа и забораваме (или барем јас заборавам) fun facts кога ги читаме: немаш позадина, build up, процес на размислување до информацијата, туку директно ти е тупнато, па „научи го" напамет .
Може подфорумов како и да се вика ,,Здравје“ , да си отиде доле кај што му е место? таман ќе заборавам на корона, прво ми искача на очи