А јас се чудам викам кај отиде, и зошто го туриле доле. Арно си беше горе. Може само тоа Коронавирус да се тргне.
Шознам, навика ми останало прво да го гледам. На почетна страна на форумов. Беше горе, сега е доле,средина.
Па во таа категорија највеќе јас пишувам Претпоставувам ова дека ради коронавуросот. Ја и прележана и вакцинирана па никаде не зборев во темите. Не ми ни пречеше.
Одма преместиле во прашање за форумов. Како сум почнала да ги мешам темиве на крај и ќе ме банираат На несоодветно место изгледа си ги кажувам маките. Да видиме до кога ќе ме трпат.
Откако се против правилата на форумот, такви мислења не ни одговараат. Немаше потреба да се префрла расправијата од МЈФ во СДК, а твојот пост само го овозможи тоа, па затоа беше избришан, заедно со надоврзувањата.
Океј ќе се потрудам да пишувам во соодветната тема. Ама мораше барем по моја логика тоа таму да го пишам иначе ќе беше го гром од ведро небо паднато во МЈФ. Сепак во СДК може се да кажеш што ти лежи на душа барем за тоа е темата.
10 години сум на форумов, а немам никакво известување. Случајно прочитав и ми текна да си прашам зошто? @RainBow
Стига само до 5та годишнина на форумот, после нема поени. Ги имаш веќе во трофеи поените добиено за тие 5 години.