а да и` дадеме сите по 10 денари, за да иде на психолог на неколку сесии? ја не знам која опсесивност е ова.Јас до негде сум слична ама у смисла, некој ми згрешил премногу па се опседнувам да му вратам и чекам со години, ама не ова, оваа на месец дена праи профил. Жено ако читаш, иди лечи се најсериозно ти кажувам, не ти е добро нешто во главата.Иди опрај се малце.Смешно е веќе, како ти се вложува време овде не знам.Еднаш, два пати, три, четири, ама ТРИ ГОДИНИ по ред ти дупли да праиш? мизерија
Мислам дека 5 се, од 2017 и' е првиот акаунт, ако е тој што мислам (гледав во темата банирани корисници)
тежок синдром на опсесивност ау брате дајте фемина психолози нешто лечење.. ват да фак... 9 години ахаххаахахахахаххахахаахха не е смешно веќе
Ах, да, vichy. Знаев дека тој и' е еден од профилите, не видов дека е од 2013. Барем друг форум нека си одбере... ова веќе нема смисла.
Истите работи ги пишува, среќно заљубена, филмски опишува моменти од секојдневието, фалбаџиски стил, живот на висока нога, патување во странство, еве последниов пат отупе со тоа морето
Имам пишано и претходно, до женската интуиција е. Техничкиот дел нека го каже Реин. Ние членките по нејзиниот стил на пишување.Особено за патувања и одмори.
По изразувањето. Начинот на кој се изразува е тој. Сега последно со ник Demi, само што и' прочитав неколку мислења на кои наидов, доволно беше да ми текне кој претходно го имал тој стил на пишување. Затоа и прашав што се деси, кога забележав дека е банирана.
Ме бива за пишување, ама не би се замарала.Бар не за одмори.Ептен ако идам негде Египет, Дубаи, Малдиви и сум испомочана што сум отишла.
Зошто блокирате членови само заради што не се познавате меѓу себе, и ги оставате оние што ви се блиски приватно а се отепуваат од користење вулгарни зборови?
Чек вака.Не разбирам.Demi e банирана само поради тоа што е дупли профил на КараМиа,или што повторно прави проблеми?
Само поради тоа што е дупли профил. Забрането е да имаш дупли профили и обично било кој се банира, а особено проблематична членка како КараМиа.