Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прашање за форумот?

Дискусија во 'За форумот' започната од Snow-Queen, 7 јануари 2012.

1. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    172.995
    Не се поправила со првите бог знае колку јузери. Иста си е..

На NarCis@ и Feminka22 им се допаѓа ова.
  2. Beautiful Dreams

Beautiful Dreams Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2022
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    1.934
    Добро.Фала ви на одговорите:)

3. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Ко прво, што ми е гајле. Ова е форум, не сме друштво или фамилија па да даваме втори шанси.

Ко второ, забрането е да се има дупли профил. И ти да направиш друг профил и да се дознае тоа за сигурно, ќе ти биде баниран.

Ко трето, КараМиа има објавено податоци за некоја членка со име, презиме и слика (како што јас сфатив). Кој гарантира дека утре за тебе нема да го дознае и објави истото? Тоа е опасно и не може да се дозволи таква членка.

На Feminka22, cresa-jagoda и Beautiful Dreams им се допаѓа ова.
  4. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.370
    Ова не е точно. Има активни членови со втори профили на форумов.

На RedLotus, Anabelle.Amorette, buba4e89 и 4 други им се допаѓа ова.
  5. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Па и јас знам дека има, ама правилото е дека не смее, буквално првото правило на форумот. И јас имав друг профил порано и ми го банираа. Можеби смее ако целосно прекинеш да го користиш првиот профил. Нека каже некој. Screenshot_20220704-144353_Chrome.jpg

6. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.370
    Наводно ако најавиш на главните дека ќе направиш нов профил и престанеш да го користиш другиот било дозволено. И од еден профил некоја на еден начин се претставува, после од другиот на друг начин, од третиот ќе биде мајка, четвртиот слободна 20 годишна девојка и такаа :)

На GirlRose, Anabelle.Amorette, buba4e89 и 5 други им се допаѓа ова.
  7. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Не сум знаела. :) А се чудев зошто некои членки се очигледни, а не се банирани, ама сигурно е најавено шознам.

На sweet-cherry му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.330
    Допаѓања:
    170.831
    :)

На mal.ecka и Beautiful Dreams им се допаѓа ова.
  9. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.060
    Допаѓања:
    10.711
    Split the tea. :whew:

На Angie1432 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.789
    Допаѓања:
    169.728
    Во ризик да звучам површно, шо сум, ќе речам дека не би праела нов профил и не сфаќам некој шо прај по 1439423 зошто едвај се посветвам на еден. Вистината е дека е тешко да се крени добар коефициент на лајкој. :rofl:

Инаку и друг пат имав прашано само не памтам дали во ЛП или јавно, ама да ако некој се најави за нов профил - добива нов профил со то шо веќе не можи да го користи стариот. Прво ќе прокоментирам за веќе банирани членови - не е фер да можи да се вратат со нов профил зошто сакаме местово да е побезбедно за нас за изнесвање на мислења и без навреди и без доксинг ( за шо уствари е крива КараМиа/ Вичи/ Дими и сите останати личности нејзини). Иако сум поќе за да се има како правилник со „негативни поени“ и да нема трајни банови сем ако не е стварно страшно потребно. Ама тој систем на негативни поени да биди транспарентен, да не сме изненадени оти некој е баниран сега, а не тогаш и да споредваме „криминали“ со други членови. Пошто некој се банира за 20498732 мали грешки, некој за една ама стварно голема. И со некој систем на поени ( и долго време без прекршок - бришење на негативни поени) сите банирања ќе се очекувани и нема да има недоразбирања и карања. Нејсе. Второ, сакам да прокоментирам за стари членови кои решаваат да „свртат нов лист“. Искрено и то не го сфаќам. Мислам сфаќам од кај иди, ама мислам дека е малку глупо. Сфаќам пошто сите имаме одредени мислења за членовите, створаме тука пријателства и општо во онлајн свет. Е сега некои мислења не се најпозитивни или кажваме нешто за кое се каиме. Сакаме да се оградиме од тоа ( иако е дел од нас) и ете прајме нов профил. Или, често сме сведоци дека некогаш некои работи не можи да не се префрлат на некој член ( неќам да именувам ама ако некоја некогаш напрајла икс работа и сега збора неповрзано на друга тема, некоја друга членка ја потсетва со „а ти ова и ова ко праеше“) и ради ова ја сфаќам потребата некоја да сака нов профил. Ама ако кажи која е, и е транспарентно пак ми е ко - ок, и? Шо постигна? И за ова имав предлог - да има под новиот профил нешто ко „староновчлен“ или „returning“. Да не пиши кој член беше, нека остани то на желба на профилот дали сака да сподели, ама да се знај дека не е апсолутно нов член и дека е уходан во поќето работи шо се имат случено тука.

Во последно не читам многу али Дими ми беше сумлива, не дека е КараМиа туку дека е трол. :D Уствари кога и да сум се думала дали е некој трол испаѓала КараМиа во најголем %, ама сепак не секој трол е КараМиа, ама КараМиа секогаш е трол. :rofl: #МудростиСоДемон

П.С. Не знаев дека толку долго прај профили. Баш сега прочитав година сте пишале и бев ко :о. Стварно мислев дека беше корона срање, а не долго пред корона срање. Ама then again, мене времето во глата не ми течи ко шо треба секогаш па не е ни ова нешто вау ново чек како можи од тогаш момент. :rofl:

На Beautiful Dreams, NoirSerpentine, sweet-cherry и 4 други им се допаѓа ова.
  11. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Јас ко бев мала сакав нов профил пошто со некои членови се знам од irl и буквално ми беше глупо да си пишувам што сакам.

Сега секако не е битно сите сме пораснати и зрели. :D

Мислам дека ако нечија приватност е загрозена, океј да отвори нов профил. Ама сега не бива сите така да направиме.

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.
  12. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.261
    Јас знам и други што се трајно банирани, па се враќаат.
    Не е само Кара Миа.

13. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.373
    Допаѓања:
    20.959
    Сакам дечко шо ќе ми се посвети ко КараМиа шо се посветува на форумов :inlove:.

На Abel, tessie, buba4e89 и 11 други им се допаѓа ова.
  14. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.261
    Неќиш.
    Вервај ме.

На tessie, NoirSerpentine, Feminka22 и 3 други им се допаѓа ова.
  15. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.384
    Допаѓања:
    126.413
    Не треба да им се дозволува да се враќаат со нови профили, особено не на тие кои вреѓале членки.
    Ако веќе се дозволува, тогаш тоа треба да биде опција само за фини и културни членки.И сите треба да знаеме дека се стари и вратени членки.Поради нашата безбедност треба да знаеме.
    Идеите на @theowndemon се одлични. (y)
    @RainBow Дај, пренеси им ги на Михајло и Фемина.
    И за предлозите во темата за предлозите нека се решат еднаш.Форумот презастарено изгледа.Редно е да видиме некаква промена.

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.
  16. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.060
    Допаѓања:
    10.711
    Баба Рада банирана пак. |(

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Значи не е ич убаво да бришете на сред развиена дискусија мислења. Зборевме за релативно јавна личност на тикток.

На crimson, Feminka22, buba4e89 и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.687
    Допаѓања:
    79.810
    Продолжете ја дискусијата во онаа другата тема, таму не бришат.

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.384
    Допаѓања:
    126.413
    Таа личност не е јавна фаца, ради тоа ве бришат.

20. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.702
    Оти бришите офтопици место да си отворите нова тема и у таа да ги префрлите?

На elimkd, Angie1432, VDT2906 и 1 друга личност им се допаѓа ова.