Општи прашања Сино цвеќенце – 100 мислења Зелено цвеќенце – 500 мислења Жолто цвеќенце – 1000 мислења Црвено цвеќенце – 5000 мислења Розово цвеќенце – 10000 мислења
Претходно сум коментирала на некоја тема ,не знам точно која ,сега ми стои дека немам дозвола да ја читам таа тема. Што е проблемот?
^ Пред се' на чет, затоа и постои таква опција. Секаде каде што има тема со муабети, другите теми во категоријата се запоставени, па и категоријата и форумот ја губат поентата.
Зошто кога ке одам во моите мислења и некаде ми стои ''Немате дозвола да ја читате оваа категорија'' ?
Зошто кај некои мислења што ми се допаѓаат и сакам да стиснам ми се допаѓа пишува невалидно допаѓање?
Оти претходно мож си кликнала „ ми се допаѓа“ па мислам ако уште еднаш кликнеш истовремено, се појавува тоа
Сакам да прашам како се става слика ? Нова сум на форумов, сакав да постирам слика ама не знам како ве молам да ми одговорите
Општи прашања Може да ми каже некој како можам да ставам смајлиња во потписс?? Ги нема кај што се прави потписот
Општи прашања Како се ставаат потписи или како точно се викаат, тие што покажуваат некое одбројување? На пример за бебе, врска и слично.