Само вие што живеете во Македонија ви излегува форумот ко пребарувате на Гугл. Инаку не се појавува форумот. Ако не ми веруваш, пиши дали треба да правам скрин па да прикачам за докази. Туку мигренава ме пукна, а неам апчиња па да не знаеш како да ја ублажам болкава ? Уствари чек ќе пишам у соодветна тема, чисто сумњам дека ќе добијам одговор.
Па порано излегуваше доста често. Во последно време, од ко се избугари работата, на кирилица е речиси невозможно да ми даде мк резултати, сето бугарски е.
@Dust банирана. Што ви е? Оти, заради линк од сајтот ли? Срамота. Плус и поранешен модератор, кој се залагал за овој форум и губел време да средува и модерира. Ужас.
Ова зависи од твоите поставки на Google. Но, ако не сакаш да ги променаш, тогаш по пребарувањето потоа клучните зборови додаj: site:forum.femina.mk и ќе добиеш само резултати од форомот.
Не. Туку ретко кој поранешен модератор би си дозволил да биде баниран. Го работел тоа и ги знае правилата напамет.
Банирана е членката. Зошто луѓе, зошто до толку не можете да игнорирате? Со кого ќе се расправа ако ја одминете? И? Еве ја банирав, избришано е, сте потрошиле време залудно, а и јас во толку бришење. Не ги хранете троловите, не им реплицирајте, пријавете и прескокнете