Јас ја избришав, ја банирав кај мене во темата Депресија и и кажав и на @RainBow да ја банира од цел форум, а деновиве пријавував и мислења по другите категории каде што не можам да бришам јас.
Gringo99 е баниран од форумот. @Телетабиска е предупредена. @WildMk е банирана на две недели од цел форум поради навреди во темата Носење хиџаб во исламот, Спојлер потоа за оф топици, како на пример цитирање на пост со реплицирање само со Амин!, патем, за сите, за согласување со пост постои копчето Ми се допаѓа, би вриело од оф-топици ако сите цитираат со Се сложувам, или Амин, во случајов. Па по бришење и објаснување пак Вајлд продолжи со постирање на истото, и овде, што на крај доведе до банот од форум.
Не е банирана како што гледам. Кај банирани вака стои ако кликнеш да им видиш профил. Кај не банирани вака или ако имаат опција да им се види профилот, се гледа отворен профилот. Кај членката е вака.
Така се гледа ако банираниот не го има заклучено профилот, ако го има исто е како втората слика. Пробај со Карамиа пример, ќе видиш.
Затоа што кажуваше како ќе ставал шпански мушички на девојка му у пијалок т.е не извести дека ќе силува девојка.
Може ли да се постави опција во секоја тема да може да се бира само да се гледа слики, само да се читаат мислења и и двете. Во модни критики сакам нпр. само слики да гледам и кога ќе стиснам на копчето само слики тоа да ми даде, а некаде во 10та тема да не гледам слики туку само мислења. Ако ме сфативте што сакав да кажам.
Они нејќат да направат основна промена како dark mode опција или нови модератори, па ваква ич нема да сакаат.