Општи прашања Нема да биде избришано, копчето пријави мислење служи само за мислења кои ги прекршуваат правилата на форумот. Прочитај ги и ќе го најдеш одговорот.
Едно не ми е јасно и нема да ми се разјасни зошто ко ќе напишам мислење во општи прашања одма се бриши, мислев дека ова ми се дешава само мене, ама ете и кај други било така, зошто би го избришале не сфаќам?? И оти не ја вратите модни критики, без неа мислам дека не е интересно.
Во самата тема е споменато, прашањата за кои има тема се бришат.Исто така и тука е споменато за ова неколку страни поназад во темава
Дали ако се уклучувам од различни компјутери може да ме банираат? Мислам, има врска тоа? Дали е од мојов компјутер, од лаптопот дома, на гости кога сум, во школо? Одговорете ми за да знам, зошто се имам уклучувано и од лаптопот дома и никому ништо, или не смее само друг компјутер кој не е приклучен на мојава мрежа тука?
Нема тоа никаква врска, ако сакаш отиди и од Амрика уклучи се. Единствено нешто што се покажува е IP адресата дека е друга. Ти не кршиш правилник на форум, немаш дупли(два ника кои користиш)
Тоа ме интересираше, дали ако се уклучувам од различни ИП адреси претставува проблем? Ама гледам дека не, фала тогаш
А што се овие скроз долу што стоат гога ќе влезам на форум пр. Yahoo [Bot], MSN [Bot], MSNbot Media и др.?
Да тоа го знам, мене прашањето ми е за која цел се тие Карамела што праша? Имам прашано порано, ама не добив одговор... а баш ме интересира
Tие се ботови за собирање информации. Преку гугл ботот гугл го чита форумот и потоа тие информации се ставени во системот за пребарување. Па така кога нешто бараш на гугл, ти излегува линк од фемина или форумот.
Како можам да ставам слика на форумов? Како да ставам слика кај потписот? Знам дека треба преку Img, но пробував милион пати и не сака?
А дали можам да ја зачувам сликата во компјутерот и така да ја ставам? А не од страната каде што е сликата,м?
Од компјутер на потпис да ја поставиш колку што знам неможе. Но, постои друга варијанта: Сними ја сликата во компјутер, намали ја според големината што е дозволена во потписот, поставија на photobucket или некоја слична страна и потоа со copy paste на URL постирај ја во потписот.
Каде може да се пребаруваат корисниците по име?! И дали воопште може тоа?! Спојлер не бев сигурна па морав да ве прашам.
Пред копчлето Одјави се, имаш копче Членови, кога ќе влезеш таму имаш горе листа на букви,стисни ја буквата и ќе ти ги покаже сите членови на таа буква.
Сакам да преименувам тема која јас ја имам отворено, Кон кого треба да се обратам за тоа?! И ако може самата да го направам тоа кои се чекорите? Спојлер Темата е :http://forum.femina.mk/film-i-tv/fr...да се преименува во: „НЕ американски Филмови“
Имам нова лична порака и ми вика не можам да ја прочитам преполна ми е папката, избришав доста пораки и пак не ми ја отвара, во што е проблемот?