Имаш опција во самата порака да кликнеш Пријави и да ја напишеш причината и членовите ќе бидат банирани, затоа што нивното однесување е против Правилата на форумот.
Симни слики од мрсни, дебели, црни влакнести кхммм и прати им ги... Уше поарно ако идат кон нечиј мрсен, влакнест газ...
Мислам дека постои начин за да се затвара профилот тоа сугурно админите или модераторите знаат како треба
Има можност да ти го избришат корисничкото име, т.е. да го преименуваат во “избришан профил”, но пораките се уште стојат. Само шо ретко тоа го прават.
Заклучи си го и сандачето, кликни на твојот аватар горе десно-> приватност-> и прилагоди си кој можи со тебе да започни разговор.
404 not found Ads.Femina.mk 403 forbidden Verbindungsfehler beheben Datenschutz Fehler Sicherhe Verbindung fehlgeschlagen You don't have permission to access on this server Не можам да влезам без впн. Што е работа, од сите пребарувачи вака ми прави. Фемина Мк ми стои со извичник, менува пред фемина со адс и пишува дека веб сајтот не е сигурен и може да подлежи на напад од хакери, меѓутоа се отвара, а форумот не. И за форумот ми пишуваше исто. Изгледа е Фемина комплетно блокирана тука. @gjoker4e @danichap @Yowannty (?) @RainBow (?)
Не е Сафари, уште со него што не пробав. Моментално сум на впн иначе немам шанси. Може им е нешто со лиценцата. Не знам.
Како влегуваш? Јас сега пробувам пак без конекција на впн и истото е. Ми дава само опција "продолжи" и покрај небезбедност и кликам ок и после ми пишува немаш пристап до серверот.
Јас имам пристап од секоја држава. И од мобилен интернет и од фифи. Пробајте апдејт на хром или на гугле напишете го истото што ви се појавува, ќе излезе некој одговор.