Се можно шо ќе видат бришат. До кога златни?? Еден ден на сите ќе им се смачи од форумов. А, навредите ги оставаат
Ми текна да не е и тоа, ама мислењето над мене уште стои. Затоа реков да се побунам Плус кај е утврдено кога почнува трета смена на форумов? Нигде. Пред некој ден во 8 пишувавме. На одредени работни места третата смена почнува во 19ч затоа се напнав. Безобразно е ова
Не се љутам, ок се десило. Али зошто на едни оставаат мислења? Ако бришете, бришете им ги на сите. Ептен не фер
Ај намали малку со навредите и не се здрави и слично. Почна да се пишува било кога во темата и сабајле и попладне... Имате чет слободен за кога сакате. Темата беше првично за оние што не спијат по ноќе да си кажат што прават, не за сабајле да се продолжува муабет или од осум да се почнува со четување. Четот ви е слободен, пак ќе кажам, за муабети можете таму било кое време.
Парти пупер си Реин, остај ги луѓето нека се забавуваат, Нова Година е Кој го заболе зошто у 8 пишеле на темата, стварно, ко да е битно или да ремети некоја си дискусија. Не знаете што значи да си модератор на форум, поентата е да не дозволувате да се избега од дискусија и истата да ја поттикнувате, не да сте цајкани Многу битната тема, посекако е чет тема, ниту се навредувале, ниту постои некоја дискусија важна таму па толку да се држите до правила.
Ама знаеш, после ќе биде, зошто мене ме избриша дека бев оф-топик, онаму во трета смена пишуваат кога сакаат, што има врска дека темата не е за тоа. Е зошто тука во оваа тема да не се четува, а онаму во другата се четува, еее... Исто ко со мислењето што останало неизбришано по грешка во трета смена, зошто мене ме избриша, тоа останало, ееее... Одма потоа се гледа зошто и како по другите теми и мислења. Ова што ти го пишуваш е она што потоа се префрла како селективност, зошто таму вака, ваму не онака. Не сме од вчера овде, се знаеме веќе.
Нема врска, секако веќе немате кредибилитет да зборите за чат муабети кога дозволувате да има две цели теми со чат муабети. Не гледам искрено што толку ве повредило да има мислења во 8 саат сабајле, самата тема не е од некој пресериозен карактер. Не верувам дека освен вас некому смета. Да не речам, строги сте само на хартија и таму кај што нема поента.
Две цели теми, како што сама кажа, има за лабави муабети, па нема поента да се множат. Плус додај на тоа и еден чет, за тоа наменет. Ти не веруваш, ама јас верувам, а и знам од искуство.
Леле ај не драми жити мајка тебе да ти беше гајле кој шо ќе рече, одамна ќе имаше ставено РЕД овде буквално темата е чет тема како и другите три што ги набројав погоре. Тоа и е поентата на темата, да чатаме и никој НИКОЈ нема утврдено кога почнува трета смена. Ако веќе збориш за ред и правила. Почни со едитирање на првото мислење а за ,,навреди’’ и слично вртење зборови ви е специјалност овде бе сум прашала дали сте здрави? да пошо очигледно не знаете да расудувате сакаш да се смениме јас и ти на два дена со акаунтите? да видиш како е на мое место малце? за се` ќе те бришам, ќе ти стане мрско да пишуваш на форумов ти ако не пишуваш овде често, шо е вистина, не мора на нас другите да ни преседне форумот преку глава ми е веќе
Најголемата дволичност е што мислењето над мене си стоеше а моето и на Пулпа не чини? сериозно? и после кога викам дека е нешто лично спрема мене, јас сум будалата? ова е повеќе од очигледно форумов станува загреота правите да му е мука на чоек да каже нешто @Femina @Mihajlo а вие двајца господа, ако неќете бизнисот да ви отиде у неповрат, можете освен кога се бира Форумџика на годината, да се палите малце почесто и да си размислите кој ви е шеф у ,,фирмава“ не сте единствен форум у Македонија.
Па не дозволувајте никаде, секако кога ќе дозволиш чет муабети во барем една тема, ќе ти умре форумот. А веќе коа е умрен, барем нека се забавуваат луѓето, нема поента да забрануваш нешто што веќе постои. Не знам дали го разбираш зборот кредибилитет. И немој со истата празна реторика форумот не е умрен, една нормална дискусија нема. А вие џандари глумите тука.