Тоа не е до испраќањето, туку значи дека сеуште не се прочитани од страна на таа феминка што си и пратила ЛП.
Членот на кој си ја пратила пораката, ја нема прочитано, затоа стои во „ се испраќаат“, кога ќе ја прочита, нема да биде таму, каде што е пред да ја прочита пораката
А-аа.. нешто не е во ред.. Пишувам мислења а не ми се бројат.. Ми затна на 145.. Во што е проблем4ето!?
^Прво еден добронамерен совет, да си ги исфрлиш 4, не изгледа воопшто убаво. Мислењата во кафе-муабети и во форумските игри не се бројат.
^ (Во ред, не користам веќе четворки ) Инаку знаев за во Форумски игри дека не се бројат, ама не и за во Кафе Муабети.. Инаку фала ти
Фајл од типот видео/документ...неможе да прикачиш. А сликата можеш да и ја смалиш резулуцијата во некој од програмите за слики. Ќе одиш во едит и раму ќе видиш тоа за резолуција и ќе смалиш.
Луѓе, се почесто ми се случува нешто како ова: На пример во темата за ешерихија коли: И друга членка ја цитирала , и никот- FallenAngel? Не сум луда, не е прв пат да видам, ама зашто?
Порано беше FallenAngel и во мислењата каде што е цитирана додека беше со стариот ник се останати непроменети (цитирана е како FallenAngel наместо како Wild.Child), ама кај нејзините мислења е променет.
Не можеше секој сам од себе да си менува, требаше да се пише кај администратор и тоа беше долга процедура ако ти дозволат да го смениш, добро, ако не тераш со старото. Само на многу мал број се сменија. Сега веќе тоа не важи. Нема за никого менување на корисничкото име.
Дали пораталите имаат право да ми сликаат мислење, каде се гледа и целото корисничко име, број на мислења и се друго и се тоа да го објават во статија ? Се смета ли тоа за некакво прекршување на авторски права, не мои ама на форумов, на фемина.мк воопшто ?
Логично би било фемина да реагира ние немаме права на нашите мислења овде но фемина мислам дека има и може да реагира не знам некој правник нека каже , а може ли да ја видиме статијата ако не е проблем ??? ... мислам дека треба да реагираат за да ги заштитат членовите
Пред да испаничат администраторите, значи не се работи за фемина туку за друг форум, и ептен се зачудив како може така да објавуваат, па ни корисничкото име не е прекриено .. И баш ме интересираше како смеат така Спојлер не сум член на тој форум, па нив да ги прашам туку онака читав една статија и налетав на еден куп скринштотс од мислења на повеќе членови..