Пфф старомодни колку сте, абе сега по ново Славе од Кравари ти е ChatGPT ќе си го прашате него и готово
Леле Зборев јас еднаш, ко ќе ни пуштат аи да не модерира ќе умре забавата, оно еве го, куца на вратима Ај може ќе го збунам со србизми, турцизми и поговорки, иначе маф ми е работата
Сериозно после толку навреди и забегување со коментари прашувате зошто е затворена темата? Страници и страници има за чешлање, дур среди секако дека ќе биде заклучена за нови одговори.
Таман да си оправдаш глас и годинава од мене, ете ти сега види. Шала на страна, баш добар правец доби дискусијата, ама метличето на Реин изгледа си нема денес друга работа. Еј, ми избршала две мислења со причина надвор од тема и навреди. Никако да се сетам кои, уствари шо навреда напишав. Дали озбилно навреди напишав?? Нека ме просветли некој.
Кога бришат твои коментари заедно со други кои прекршуваат правило, наведуваат причина и стигнува кај сите истото известување.
За која тема зборите? Едит:Најдов. Причини поради кои еден маж не ја пушта сопругата да работи | Страница 51 | Фемина Форум (femina.mk)
Аха значи заради Лиана е, пошто и мене многу ми имаат избришано. Добро што ми кажа, за момент помислив до мене дека е, после ми текна дека сум безгрешна
Јеа. Мора да сум јас проблемот. Ништо, да поработам на себе, друго нема. Вака удолу се живо повлеков.