Добро бе луѓе, нели гледаме дека било кога Бубаче влегува во темата обавезно е затворена?? Значи не знае да дискутира и замара и ја уништува дискусијата. Аман @RainBow банирај ја еднаш како што треба и објасни ѝ што да не прави, не може еден човек цел форум да го уништува.
Един кој ја уништи дискуцијата е Alexandrite или како год да и беше никот. 1000 навреди ми упати па не барам да ја банираат. Ја поштувам си има свој став и тоа е. А дека не знам да дискутирам ич не би се објаснувала само ќе те прашам што толку и маш против мене и што толку ти сметаат моите мислења?! Едит: На моето мислење кое гласеше “мислиш дека е лесно да си далеку од дома” таа ми одговара “многу е лесно да си член од 2012…”. Нечовечно.
@RainBow пошо сега знам дека си тука, оти уште бришеш. Кажи до кога е Вајлд банирана. Ај згреши и помини навака во темава.
Таман мислев, после твоето, дал да пишам или време ќе трошам...и среќа, не стигнав. Значи, шо се замислуваш па пишуваш конструктивни мислења не ми е јасно. Ете јас ниеднаш не сум бришена. Што мислиш, зошто
Стварно не ми се продолжува со истото одново. Целата дискуција ја сфати премногу лично. И никому ништо нема да му смени во животот ако ме банираат има членови со ставови како моите, и за нив ли ќе барате бан.
Не знам, ама не верувам дека вези гоблени или вежба јога во меѓувреме дур не ѝ истече банот. Журката е кај мене
Темата ви е отворена. Може да си продолжите со дискусија. Ако ви е избришано мислењето можеби е само затоа што е избришано и мислењето на кое сте надоврзани па би немало смисла да остане.
А зошто мора да се заклучува тема за да се бришат мислења? Ова само на овој форум го имам видено Тековно бришете мислења додека се развива дискусијата, а не да оставите да ескалира, па потоа заклучувате и ја уништувате дискусијата. Е, заради ваквото „модерирање„ ви тоне форумов, Реин