Не знам каде да го пишам ова, па ќе пишам овде. Кога ќе отворам тема во која се објавуваат исклучиво слики/видеа некогаш ми крешнува страната. Ова исклучиво на телефонот ми се случува од пред некој ден. Се случило и на некој друг?
Да, секогаш. Посебно теми каде се објавуваат видеа. Веќе не ни отворам такви теми од што ми закочува и цел browser.
Пасивна агресивност, едно. Друго, не можат со зборови да објаснат и напишат зошто не им се свиѓа мислењето, вака полесно е со дугме. Трето, не се тука за дискусија туку да се бодрат со лајкови или понижуваат со дислајкови.
@Biljarkata фер е да има таква опција. @Bridget не ми е проблем да си дискутирам и да си го искажам мислењето и не се сложувам дека со дугме е полесно. Тоа што некој предложува, а вие се спуштате вака многу кажува за вас, а не за мене. Туку, заборавив дека форумов е за одредени лица, а не за сите.
Nema nishto FER vo opcija dislike, ili jas ne razbiram shto e fer. Ne na forum. Imate vajlda dovolno like/ dislike na dovolno socijalni mrezi. Forum e koncept od minatoto, baziran na malku poinakvi principi. Mesto za diskutiranje, ako neshto ne ti se doagja ili ne se soglasuvas- pishuvash. Ili ne pishuvash de, ako te mrzi. I jas ne pishuvam na sekoe neshto so koe ne se soglasuvam, ama dislike apsolutno mi nema nikakva funkcija. I, shto kazuva toa za nas? Mislam ako utre na nekoj mu udrite 15 dislike, poubav kje mu bide zivotot, kje mu go promenite pogledot kon svetot ili vas posilno kje ve ogree sonce?