Каснам ама не можам баба сум над 30 што не родила до пола омажена за малце разведена за доенчиња ми е далеку зимата дајте клан за мене Напишано од Нокиа 3310 не беФте родени коа играв змија дечиња мали
Значи, дај средете си го форумов веќе еднаш. Кога ќе отворам тема со слики или видеа цел chrome и цел телефон ми се закочува и морам да чекам по 1 минута за да профункционира телефонот. @Mihajlo @RainBow @Femina
Нека си провери, но можеби и не е до неговиот телефон. Има и друг проблем со тие теми. Тие теми со слики и видеа некогаш и побавно се отвараат.Кажано 100 пати, ама кој слуша... А, не ќе да е до нечиј уред кога и други се жалат и на други форуми нема проблем. Кога администраторите ќе сфатат дека е време за апдејт?
И јас го имам истиот проблем, од сите можни уреди од кои сум отоворила. Ги избегнувам темите, а сакам да учествувам во музичкиот предизвик пример... Имаме пишано на ова тема и друг пат. Тогаш Били ни даде некој совет ама не разбрав.
Наместо да го ставате линкот како медија/видео. Ставајте го линк на текст. Пример: Овака не Овака да (напишете го името на песната и ставете го линкот) Nirvana - Come as you are
Какооо?? Денес ми стигна нотификација дека имам додатни 10 трофеи,поради мојот роденден.А,не ми е денес. Може некако да се смени датумот на раѓање?
Напиши било каков текст, селектирај го, и кликни на ланецот, па таму стави го линкот, така што некој кога ќе кликне на тој текст ќе може да ја отвори песната. Пример: стави линк тука.
Сликата не била прикачена како фајл туку споделена преку линк, со copy & paste и потоа е избришана од таму од каде што е копирана, веќе не е достапна.