Нема потреба вадење со серијата, тебе не ти е прв пат и убаво знаеш дека не е во глупавата серија работата Спојлер ја ако бев спамерот таму :смајлиштосипукауколено: . Ама, од друга страна, колку ти ги отвораш тие теми таму е друго прашање, a виде МОЈ коментар и истрча да го избришеш. Отсега да знам, да не е Реинбоу онлајн, па тогаш да коментирам. И Реини бе, забораваш зошто заклучуваш теми? Па да ти го најдам постот на таа тема (ГЛЕДАМ СИ ГО ИЗБРИШАЛА) и да те потсетам какво објаснување си дала? Ќе да се лажеш Реини, мене и моите постапки како да не немаше во тој пост, нешто друго везеше таму, за лепење слики една по друга, цитирање, ти реков ми рече. Ќе да си грешка, заслугата за затворање на таа тема не беше моја, барем ти така не мислеше минатиот пат. Ќе ми се извиниш сега и за ова? Уствари, знаеш, нема потреба, немаше потреба и првиот пат, чим си ме заборавила, нели . А и јас не планирам да продолжам да ти одговарам на неискреноста проследена со вакви смајличи . Битно ти чувај навреди упатени кон мене на ДРУГИ ТЕМИ, а моите постови насекаде бриши ги. Ах, да бев само јас - 'кавгаџиката' што се пожалила од твоето 'вршење на должност' кај ќе ти беше крајот бе Виножитце? Ај поздрав и до тебе. Искрен
Реков дека еднаш беше заклучена поради твоите постови, за другиот пат си дадов објаснување. Те молам немој да ми ги извртуваш зборовите, многу добро се сеќавам кога и зошто сум ја заклучила темата и какво објаснување сум дала. И како што реков, не е прв пат да навредуваш по теми, да предизвикуваш конфликти, исто како што беше и случај со други теми за кои беше и еднаш предупредена. А и воопшто не те навредив никаде во мојот пост, ако сакав да те навредам, верувај ќе знаеше, ама сепак, не би си дозволила такво нешто, да паднам толку ниско. Ако имаш уште нешто да ми кажеш можеш по лп, а ако имаш некакви поплаки слободно обрати се до администраторите, па они ќе ја испитаат работата.
Не треба да се ставаат постови едно по друго, ако се цитира, да се цитира делот за кој што сака да се каже нешто, доколку некој се согласува со друго мислење, наместо да се пишува „ се согласувам“, треба да се кликне “ ми се допаѓа“ на тој начин е укажано дека се согласува некој со друго мислење или пак се заблагодарува, наместо да се пишува “ фала“ итн.Само сакав да кажам
Тоа тогаш (кога и да било) не си го рекла. Освен ако не мислиш на оној пат кога ми се нафрлија и мораше да заклучиш, ама не излегов јас кривецот, јасно им беше и на другите што читаа. А тоа што го рече, ќе те поддржеле другите членки на таа тема. Тоа бетер од детска градинка е, Реинбоу.. Ама премногу се сврте целиот муабет на темата за серијата, а не беше во таа тема поентата, мислиш само заради тоа вака изреагирав? А и во врска со таа ДРУГАТА тема за која бев предупредена, само јас и бев предупредена тогаш, во тоа е проблемот. Јас не велам дека не си заслужив, напати одма враќам ако осетам неубав тон, ама тоа тогаш беше друго и повеќе личеше на нееднаков третман, фаворизирање, или што и да е. Навредите кон мене ги чуваш и покрај жалбите по ЛП. Плус, пази, има и друга таква тема. Уствари, како што рече, ќе ти пратам ТЕБЕ уште една ЛП утре, да видиш некои работи, којзнае, можда овој пат и друго ќе биде. Леле, Гордана, добро, јасно, јасно
Кога поставуваме песна,видео или било што,наместоо да се појавува како линк ,како може да ја закачиме поинаку? Се надевам ме разбравте..
дузи го нема...ашшш теа: Кликнуваш на опцијата URL имаш прво а потоа -На првото url,после л, ставаш = и го копираш линкот, а помеѓу првото и второто урл,т.е. после втората заграда од првото урл ставаш збор,на кој кога ќе се кликне треба да се појави линкот. Потоа пред да испратиш,стисни преглед,да видиш дали ќе ти покаже. Се надевам успеав да објаснам.
Да те разбрав но до пола. Не разбрав како,каде треба да го напишам зборот што треба да се покажува? Инаку благодарам што се потруди.
Како да прокачам од ју туб видео ама да не биде како линк кој води до видеото, туку самото видео да ми стои во мислењето.Прочитав кај Билката пишува со некој Embed-код и URL, ама пробував и не можам да го ставам и не можам. Ставам го урлто што го копирам во тоа урл што го имаме како копче горе како опција при пишување текст и пак исто се појавува само линк не видео.Ај ако ме некој разбрал нека пише?
прашање за форумот? Зошто и покрај тоа што му пишав на агминистратор темата Крадење не е преименувана во Клептоманија како што треба и да биде?
хелоууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу??????????????????????????????????????????????????????
Добро Миме, ќе се разгледа предлогот, нема потреба од толку прашалници, верувам дека не ти е толку итно