Ја јавнаа Ама лесно е место бриши одат префрли или остај му и во СДК и пиши му препорака да пише кога ќе пораснам сакам да сум инфлуенСЕРЕН *во машки род мора ова за полирско или попрозаично доживување Во СДК така некако ќе треба, изгледа
Не, фала. Ако тужиш за да ти го избришат и тебе профилот, со сите постови, тогаш може да размислиме за заедничка тужба. *Не барам заработка, барам да ми се избришат постовите.
А мн. сакап тој пипер ми делува ќе е, не благодарам, не сакам Ова да ти се тешки времиња кои подразбираат големи штедења
Е де... Миа имала време, енергија и пари за инвестирање и зато цела тема летна во неповрат. Се наоѓа по некој овде-онде
Друго имала дотичната, кај и го спомна името ќе не избришат со брзина на светлината Едит- стај таму инфлуенсерката Тужба де, многу ги има да не ги помешаме, инфлуенсерни
Во тоа има долга и наширока. Ете корисничка поддршка во модераторски тим и тие детално ќе ти објаснат/ море на сите членови ни објаснија / само ти не си била у тек со настаните Невермајнд да се потсетиме на дедо Сократие што пишал кој умови што дускутираат Да ја оставиме на раат инфлуенсерката ушите ќе и горат на спиење од сите нас тука Да не не тужи и за тоа
Точно е дека не знам што точно се случувало, ниту пак знам која е дотичната, ама факт е дека кога и да отворев на таа тема имаше навреди упатени кон некого.
Не сум во тек со библиските муабети, ама онака како низ магла што памтам како да ми текнува на ...не спомнувај го напразно... Еретици низаедни да сме ти постанале ама ете ќе се оправиме со неспомнување
Нели претеруваш малце со ароганцијава?! И ти спамаше да влезеш па сега нешто како пандорината кутија да си ја отворила се однесуваш. Смањи доживљај, остави ги членовите да си дојдат до тој степен сами. Убаво почна на шала ама се претера.
Уфф си реков ајде да не зборувам, ама ти го кажа тоа што го мислам. Не е човек да напише мислење, за 2 секунди одговор се има. Како за 13 годишен ученик премногу мудрување и слободно време. Ми личи на една друга членка од 15 години според мислењата. Дупли профил...