Тука 2-3 што ве има треба да ве проверат чии дупли профили сте, језиво колку сте активни и колку знаете за сите.
Колку треба да ти е досадно во животот за да се само-поздравиш во специјален поздрав од едниот на другиот профил
Го знам ова Ама и други членки ги имам читано дека бараат да им се избрише профилот, при што верувам дека и они им пратиле емаил, па ништо.
И ФБ така крешеше клечки и не бришеше профили, па цел закон измислија заради тој проблем. Right to be forgotten. Чекаме и кај нас да се воведи.. еве...
Зошто вака никој не викаше за членовите кои ми збореа и ми дрндаа на глава кога јас сакав да влезам во скриеното? Како само јас да сум единствената што сум спамала некогаш.
А што па тебе толку те занима што има и кој колку спамал??? Стварно сте невозможни, животот на форум ви остана. Страшно.
Добро, толку ли ви е тешко кога бришете мислења, да добиеме известување за тоа? Или така на тепка си бришете, на еци пеци пец, колку да правите нешто Страшна работа
Деновиве ве пратам колку можам Ама гледам у темава за све нешо се жалите.. форумов иде у еден правец, у пм правец. Кој е бришен, не знае зашто Кој е бришен безвезе Па зашто нема ова, зашто нема она Тие шо досаѓате за СК стварно немате грам живот ебате жените. Ме мрзеше деновиве да куцам, ама сеа иам сила и цела ќе ја турам овде ако треба. Абе отоци невидени сте ало И ти @Евроазија доста бре више, секој ден, да се прашувало нешто. Па не е основно ова па ќе прашуваме за се нешо или ко по дома ,,мамо, мамо” Дај олабај се малце и ти и останатите новајлии Многу досаѓате После зашо сме биле безобразни. Пошо ако не ви го лепне некој директ у фаца, на глава ќе се качите
Добро е кога има некој да прашува. btw не поставувам прашања ,,секој ден,,. И,има и луѓе што и без да ,,им се залепи директ у фаца,, се разбираат.Само треба со убаво да кажат.
Иста беше ко овие новите и сега што? Скриено та скриено, кога ќе дојде време ќе имаш пристап. Животот на форум ти остана, олабави се малку. Никој не е должен тебе да ти се правда.
Оф,добро. Само сакам да кажам дека не ми е убаво кога некој директно те напаѓа,а не е вмешан во разговорот. Ама,ај.