Рече дека таму постојано читала. Значи,и се допаѓа. Или,чита и праќа лични слики и информации за членките. Едно од тоа е,сигурно.
Баш сега кога го покачија бројот се активираат, а до сега престанале да го користат. Трол до трол, језа да те фати какви морничави ликови имало.
Хмм,не помислив на тоа.Можно е. Илии(секогаш имам втора опција) од каде би знаела за покачувањето на мислењата за во скриено, кога рече дека не била активна?Хм..
Може ли да се промени само името на профилот некако ? Барав но неможам да најдам опција…се да си остане само username да се промени ?
Во скриено катче нема некои многу важни теми.Повеќето добри теми се наоѓаат надвор од скриено. Тебе уште малку ти фали да влезеш.
Па има, да видиш да не знеш некоја у Модни, па уше послатко да и се ситиш на муките у На срце ми лежи, и на крај да глеаш шо се мрчи за тебе у МЈЛ. Не дека си дошла тука да шириш мислења и видици, да филозофираш за политики, социјала, женски права, па со тоа и да се уклопиш у друштвото, па паралелно да шириш познанства и да можеш и да имаш основа да се дружиш во 40ка и испод 40ка... Сеа ќе треба да скролаш рилс на Инста и Фејс иначе. Досадно, знам.
Треба и соодветно воведно мислење. Вака е многу изваде од контекст. Ако некој би пребарувал после неколку месеци нема да знае дека деновиве имало измама и за таа измама се пишува во дел од мислењата во темата.
@RainBow читај у СДК банирај ме ако треба прај шо ќе праиш ама напрај нешто пошо нервите ми попуштија СКРОЗ