Не ми е итно но пред многу време му имав пишано на билката а не добив никаков одговор апсолутно сепак ти благодарам на твојот одговор барем сега сум сигурна дека ќе се разгледа
епа вака ,сакав да си клам една слика од една страна како потпис .Ама само како линк ми излегува.Што да направ за да излезе само сликата ??
можно ли е да се направи овде да ми стигаат известувања за секое мое мислење ако е редиктирано или на некој му се допаѓа? да нема потреба да отварам пак во темата да видам што ској како направил. ???
Можам ли некако да ги видам ѕвездичките кои ми се дадени? Мислам.. сеа ми пишува „и уште 10 други корисници“.. Можам ли некако да ги видам тие 10 корисници?
Под цвеќенцето од лева страна имаш ѕвездичка и број 110.Стисни таму и ќе ги видиш мислењата на кои си добила ѕвездичка
Како да направам да не ми се гледа последната посета на форумов? Гледам некои така си имаат направено
^не сум сигурна, но ако не се лажам на photobucket имаш опција да ја намалиш сликата да ја снимиш и потоа постави ја во потпис.
Да прашам некој од модераторите , зошто ми ја заклучивте темата Да се откажеме од цигарите !!! сметав дека е добра идеја да се подржиме меѓу себе , полесно е кога не си сам Како што разгледав нема дупла па ме интресира зошто е заклучена Ааа сега гледам имало слично нешто , се извинувам
^мислам дека многу подобро е да и пишеш ЛП на модераторката од соодветната категорија и таму да си се разберете.
Зошто кога ќе го отворам профилот на некои членови,кај нив не ја пишува нивната активност како кај другите членови?Значи не пишува во која тема и категорија се најактивни.