Зошто во темата за банирани корисници не се напишани сите и зошто не пишува причина за бан? Во старата тема пишуваше.
Темата за Украина, дали и на некој друг му кочи форумот кога ќе ја отвори? Зарем е можно од едно-две видеа на страница да кочи?
@RainBow ќе ја банираш ли бубаче за тоа што ми праќа заканувачки и многу навредливи пораки во дм? Пријавив ама и тука да напишам, затоа што ме вознемирува.
Една заслужена порака доби. Ти можеш мене јавно да ме вреѓаш а јас треба да ти ќутам. Никој не те вознемирува не драми.
Зошто кај @Dream-Girl не стои веќе тоа како знаменце со сонце,а сега стои само сонцето? Веќе не е модератор? И во членови на тимот не ја гледам.
Секој може кога сака да се откаже од модерирање поради обврски и немање време. Имало многу до сега што така направиле, модерирањето е доброволно.
А што ти е па толку важно???? И пак истото прашање од погоре Мислам безврска е ова.. Прашуваш работи што не мораш да ги знаеш. Еве јас од лични причини се откажав од модератор, но мора ли некој да ти образложува?!
Зошто во приватна порака, по барање на брачен совет, ми стигаат пораки од наводно женско, што ме прашува дали имам секс со маж ми, дали девојчето носи танга дали имала орален, анален секс и дали ми кажува ? Како да блокирам на форумов?