@Deickata можиш да читаш, не можиш да пишуваш дур не имаш 100 мислења. Тука има известување подетално.
Приметив и втор избришан профил, некоја си една-поречанка. А за Вајлд што сака да си го избрише профилот не важи. Двојни стандарди.
Како да го блокираш? Не можеш да блокираш, може само да го игнорираш (да не ти се појавуваат негови мислења). И тоа е отприлика се.
Да постоеше таква опција ќе цветавме сите. Стисни на опцијата игнорирај, и нема да ти се појавува членот низ мислења.
@RainBow Каша попара направи со преместување на постовите од транс во родни идентитети и интимни прашања Со вакви преместувања прекинуваш дискусија на темата. A тематиката е поврзана и не мора на петнаесет теми да се пишува или премести ги трансродни во роден идентитет,таму спаѓа.
Јас сум. И одма ги вратив кај шо треба. Не ми е јасно зошто ко ќе копирам точната тема секогаш ми ја копира интимни проблеми. Ама ги вратив во пола минути во родов идентитет и пишав известување.
Каде можам да ги изгасам нотификациите од фемина да не ми стигаат на маил? Тука на профилот си ги изгасив го отштиклирав тоа за да ми стасува на маил ама џабе пак ми стасуваат
Само мене бавно ми се отвараат страните во темите, бавно се испраќаат мислења и бавно ми се става лајк на мислења или и кај вас е истиот проблем? Друго не нет cè ми се отвара најбрзо, значи не е до интернет врската
Јас имам проблем со отварање на фемина форумот преку вифи, а преку мобилен интернет нема проблем.. Дали и кај вас се дешава истото?
Баш сега проверив од вифи сменив на мобилен интернет да, баш така, па вратив на вифи пак бавно, пребавно е...
Случајно уклучив чет и забележав вакво нешто. Лично се исплашив дали како член сум воопшто безбедна нешто да објавам тука и си реков среќа што немам објавено, но воопшто не е убаво да сме мета на манијаци на женски форум. Како една жена ова многу ме загрижи. Дали има нешто како телеграм каде не споделуваат? Ова е страшно. Каде да се реагира за вакво нешто?