Не можам да ве удостојам со одоговор, се извинувам, уште има за бришење навреди насекаде. Ве молам само уште да не правите. Фала.
Исто ко за се во животот, ако не се преземат мерки навреме работите излегуваат од контрола. Така и форумот.
Во СДК беше дискусијата, сакав тема да отворам за ова, углавно истата дискусија е што се води и во темата за трансродови само поопширна. Па да знам дали да отварам посебна тема за дискутирање закон со кој се отвара зелено светло за деца да можат да бидат едуцирани дека можат да бидат и се чувствуваат како што и да посакаат, потоа и секако и да се мењаат физиолошки соодветно на чувствата, со ама може и без согласност на родител нели.
Па забегувате Од шо мора да се докажете која најубаво се омажила, која е најизмачена, која од кога плаќа кирија, која вака-така Без осет женишта За пари коа се збори ко аждаи сте да му се невиди Загреф
Ја од 8 натака не читав ништо Ама и пред тоа забегаа Од шо мора да се докажат ќе се помочаат по другите А небитни се скроз Ќе се замарам ја за тетки на Фемина, нема проблем
Не е дека не прочитав нешто Знаеш какви муабети.. до полови органи, до вреѓање кој е патолошки лажов. Кланови организирање И коа зборев зашо неќам жени, ме напраија pick me girl. А пола овде не се погледнале какви се скапани у тоа душите. Нели се силат со пари, мери им го умот. Па ниски удари за деца правење… срамота И иди сакај жена после. Отровници
Гледам Меркур бил за машала ретрограден вчера. Ја имам прашање. За да објавам слика треба 3 пати да ја кратам, да стаам ефекти, да ја пратам на пат околу сонцето па уште еднаш до Јупитер и назад, и на крај да му ја пратам на вибер на маж ми, за да ми ја врати назад со намален квалитет конечно фемина да ја прими. Дај кажите дал мисли Михајло да ги упраи димензиите дозволени за слики постирање, или да не си губиме време више да си сликаме по дома. Дал планира фемина некоја новина да воведе на форумот согласно веков во кој живееме?
Да се надоврзам. Таа големина е за од пред години и треба да преправат да може бар малку поголеми. И за слики што се соодветна големина се јавува проблем. Некогаш одбива да ги прикачи. Пред да ми рече некој за телефонот, ноуп, не е до него. Од сите уреди на други форуми ставам слики без проблем, само на овој форум зеза некад. Некои теми пак полжавски ги отвара. Џабе збориме, ама ај...
Него јас сакав да додадам навистина да се ограничи бројот на мислења дневно, зашто 140 мислења само во еден ден се ту мач једино им завидувам на слободното време ,не на мислењата