Не смеат Ја, буби и Валјд. Ја такви гадни зборови од жена никад неам прочитано. Ексик и искреност и све. Ама треба некад кочница. Ме занима дали вака се силат и у живо или им текнува дека некад ќе се најдат кај шо не треба
Не бришеме од темите, за овде повторно истото да се развлекува или расправа. Ај да не ве бришам повеќе, пишете во лична порака ако толку сметате дека е потребно, инаку нема потреба од кој што рекол, па барање скриншотови од драмите или не знам што.
Зошто еве на пример кога ќе се уклучам на четот на кратко, долго време потоа ми покажува дека сум сè уште сум вклучена?
Зашо Бубаче да се банира? Оти користеше вулгарни зборови, коа некој со дипломатски речник ја понижуваше? Или ја друг муабет читав?
Еј, тоа со скриншотот беше зафрканција. Ако мислиш на мене, оти јас спомнав поназад. Бубаче во секоја тема се расправа. Еден да пише нешто контра неа, одма се натопорува, почнува со лични напади, па како тоа некој што ни ја знае ни ништо, и' завидувал колку е таа успешна. Ако модераториве имаат време и нерви да ја бришат секогаш за исти работи, нека стои.
Кои 3 теми? На законот не му е место во подфорум религија, таму си напраиле тема да се плука по црквата. Пеки, нот мај проблем.
Религија си модерирам, теми си отворам. Или кадија те тужи, кадија те суди. Тоа ти е во транс-демократија.
Некои луѓе отворено вреѓаат и се служат со говор на омраза и се исмеваат со патриотски чувства и им е дозволено што сакаат да пишуваат на форумов јас кога реплицирам коментарите ми е бришат као јас сум вреѓал... многу некоректно.
Ако ставам некој член на игнор што ќе се случи? Нема да ги гледам пораките, нема да може да пишува лп? Нема да ми стигаат нотификации од членчето?
А во брачни неверства зошто само моите мислења што се офтопик се избришани? Пред и после тоа што си пишуваа си стојат.
Тој член ќе можи да те контактира и цитира ама тебе рает глата и нема да гледаш оти ќе е скриено. Е сега седи "види игнорирана содржина" на рандом страни кај шо ќе коментира и ако те јади црво џабе игнорираш.