Со пишување на мислења т.е со активност. Колку имаш повеќе мислења, така и на одреден број мислења цвеќето ти се менува. На 50 мислења се прави бело, на 100 сино итн.
Одиш на сликата, кликаш десен клик и `Copy image URL`. Потоа копираното го ставаш помеѓу . И тоа го ставаш во споилер. Спојлер овде .
______________________________________________________________________________________________ Не и бееш тоа прашањето,погрешно си ја разбрала.Нели има: Спојлер Рејтинг Добиени ѕвездички: 885 Отвори/затвори го списокот • Alesii → за мислењето • sweet-star → за мислењето • stefigirl → за мислењето • anabel-a → за мислењето • smiley22 → за мислењето • majafimceva → за мислењето • JuLleE → за мислењето • mamma-mia → за мислењето • bittersweet → за мислењето • rak4estip → за мислењето • Glossy-girl → за мислењето • I.love.your.lips → за мислењето • AnGel.fire → за мислењето • srcekrsacka → за мислењето • pamelche → за мислењето • Serafima → за мислењето • simon4etooo → за мислењето • Alesii → за мислењето • Leather → за мислењето • Leather → за мислењето • Gordana10 → за мислењето • perlaa → за мислењето • ocila → за мислењето • k.i.m → за мислењето • Special.Someone → за мислењето • I.love.your.lips → за мислењето • PeaceLoveBasketball → за мислењето • PeaceLoveBasketball → за мислењето • Mermaid90 → за мислењето • deko2009 → за мислењето • Alesii → за мислењето • PeaceLoveBasketball → за мислењето • Alesii → за мислењето • Glossy-girl → за мислењето • Alesii → за мислењето и уште 785 други корисници Ова беше од кај мене копирано дел.Тие што се кај мене 785 неможе да се видат.
Општи прашања Како се става вака видео? Јас знам само линк како се става но не и вака, па би ве замолила ако може да ми помогнете.
Општи прашања сакам да отворам едно мислење и ми искача "немате дозвола да ја отварате оваа категорија" Што значи ова?која е таа категорија што не може да се отвора???
Направив една грешка .На една тема испратив 2 мислења едно по друго ,а всушност едното мислење беше наменето за друга тема. Ќе може некој од задолжените да ми го премести? Ќе му кажам кое мислење е...
Ќе отидеш на профилот на непријателот,и има опција отстрани од листата на непријатели.Стисни на тоа и веќе нема да ти биде непријател.