Не е чудно малку ова?Членкава нема ништо напишано,спомнато,саму му ги лајкнала мислењата на МитеМен,и ова изгледа како да дошла на форумот само за него. Може пример да ставите рок на тоа,пример,ако некој член не напише ништо во рок од една недела да го банирате.Некои само читаат и ништо не пишуваат,и ова изгледа како без џабе да се зачлениле.
Што има везе ако некој се зачлени и само чита? Заборавате дека фемина форум не е тајно друштво туку најобичен форум на интернет, најјавно нешто.
Остај тоа, некогаш забораваат и дека одлогирани или без акаунт може да читаат, па се ко "Од кај знаеш толку информации вака нова?" With the magic of reading
па неколку пати ги имам забележувано мислењата на МитеМен и секогаш има лајк од таа ееии,и и го отворив профилот глеам 0мислења само му лајкнувала на него.
Пиши порака на администратор или најдолу каде што пишува Контактирај не'. Напиши причина зошто сакаш да ти го избришат. Се' може, само ако сакаат.
Баш чудно ми е и мене тоа со профилот на @ЀèЍѝ, го имам и јас приметено. Сите мислења што ги пишува Мите, му ги лајка мистериозниов профил. Он/и си знаат најдобро што е работата ама да, малце сумљиво е.
Ќе може ли зборот во насловот за девалуација на жената, од '' девалвација'' да се смени во '' девалуација'' , кога и да се погледнам го читам како '' девулвација'' ? И кој го сменил во '' девалвација'' , зошто не ми мириса на мене?